Συνδυάζοντας τον αθλητισμό με το στυλ, η αγαπημένη συλλογή Tech Pack αναβαθμίζει τις κλασσικές αθλητικές σιλουέτες και ανανεώνεται για το καλοκαίρι του 2015 για να προσφέρει μέγιστη ελευθερία κινήσεων.
Σχεδιασμένη για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σύγχρονων αθλητών, η νέα συλλογή υποδέχεται τα ζεστά πρωινά, τα καυτά απογεύματα και τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού με ελαφριά υλικά που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει. Το ελαφρύ αλλά ανθεκτικό νάιλον rip stop υλικό χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση και μέγιστη κυκλοφορία του αέρα.

Παρακολουθείστε στο βίντεο μέρος από τη φωτογράφιση της αθλήτριας Sanya RichardsRoss για την καινούργια συλλογή Nike Tech Pack https://youtu.be/F3P0g0SmZgQ

ΤΟ ΝΕΟ TECH HYPERFUSE WINDRUNNER

Το Nike Tech Hyperfuse Windrunner έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μέγιστο αερισμό μέσα από τα διάτρητα με λέιζερ τμήματα στα σημεία που το σώμα ιδρώνει περισσότερο.

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ TECH HYPERFUSE VEST

Το Tech Hyperfuse Vest επιτρέπει στα χέρια να κινούνται ελεύθερα, κρατώντας ταυτόχρονα το υπόλοιπο σώμα προστατευμένο από τη ζέστη ή το κρύο. 

Και τα δύο μοντέλα της συλλογής είναι υπενδεδυμένα από διάτρητο διχτυωτό ύφασμα για να μπορεί το δέρμα να αναπνέει, συντελώντας στην καλύτερη κυκλοφορία του αέρα. Έτσι, οι αθλητές παραμένουν δροσεροί όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Το εξαιρετικά ελαφρύ νάιλον rip stop, υλικό που χρησιμοποιείται σε όλη τη συλλογή, είναι απαραίτητο στοιχείο για τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και αρκετά ελαφρύ για να μην αποσπά την προσοχή.

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή Tech Pack διατίθεται στο nike.com, ενώ θα είναι διαθέσιμη και στα καταστήματα Nike από τις 28 Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News