«Όταν η φίλη μου και συνεργάτιδα μου (φωτογράφος) μου είπε ότι σχεδίαζε να γεννήσει το μωράκι της στο σπίτι, ήξερα ότι έπρεπε να  είμαι εκεί για να αποθανατίσω αυτή την στιγμή»… δήλωσε η επαγγελματίας φωτογράφος Kathy Rosario «K Ro Photography»

Και συνεχίζει… «Για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκλονιστικό από το να βλέπεις μια γυναίκα να φέρνει στον κόσμο το μωρό της. Και όταν αυτό γίνεται στην ηρεμία και την ασφάλεια του σπιτιού της, τότε η όλη αίσθηση είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη και μοναδική. Υπήρχε μια ευλογία και διάχυτη ηρεμία καθώς περιμέναμε τον ερχομό του μωρού. Έχω κάνει αρκετές παρόμοιες φωτογραφίσεις αλλά σε καμία ένιωσα αυτή την γαλήνη και θαλπωρή  που  προσφέρει μία γέννα στο νερό και ισιαίτερα στο σπίτι σου.

Οι μανούλες είναι τα πιο καταπληκτικά όντα στη Γη ! Κοιτάξτε τις ανεκτίμητες φωτογραφίες και να δείτε πόσο απίστευτο το ανθρώπινο σώμα μπορεί να είναι!

*  Οι γέννες στο νερό και ιδιαίτερα στο σπίτι  αποτελούν κοινή πρακτική στην Αμερική, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπου η μαία είναι εκείνη που -εκτός απρόοπτου- φέρνει σε πέρας όλο τον τοκετό.