Κριός

Το ζητούμενο σας αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Σκορπιό και τον κυβερνήτη σας Άρη να κάνει την είσοδό του την επόμενη ημέρα στον Ζυγό, θα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Γι’ αυτό λοιπόν, κάνετε υπομονή, γιατί μόνο με την κατανόηση θα καταφέρετε να διατηρήσετε τη σχέση σας σε ικανοποιητικά επίπεδα. Θετικές όμως είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, αγαπητέ Κριέ, καθώς οι σχέσεις με συνεργάτες βελτιώνονται και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξή τους.

Ταύρος

Μία παράξενη εβδομάδα ξεκινάει, μια που από τη Δευτέρα κιόλας, θα νιώσετε έντονα ότι κάτι δεν πάει καλά και τα πράγματα δεν προχωρούν στους ρυθμούς που θα θέλατε. Λόγω των επιρροών που δέχεστε από την Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στον Σκορπιό την Τετάρτη, πολλές θα είναι οι αντιφάσεις σε λόγια, οι ασυνέπειες στα ραντεβού, τα πείσματα, οι διαπληκτισμοί, ενώ όλα και όλοι θα σας φταίνε. Με υπομονή και θετική σκέψη, όλα θα ξεπεραστούν. Το θετικό είναι ότι με τον Άρη να εισέρχεται στον Ζυγό την Πέμπτη, η ευγένεια και η γενναιότητα θα χαρακτηρίσουν αρκετές από τις δραστηριότητές σας, αλλά το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σας θα εμποδίσουν να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα στις αισθηματικές υποθέσεις.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα γεμάτη δουλειά θα είναι αυτή για εσάς. Άλλες φορές θα χρειάζεται να δουλέψετε υπερωρίες, άλλες φορές το σπίτι θα είναι ανάστατο και θα κληθείτε να το νοικοκυρέψετε και πολλές θα είναι οι στιγμές που θα σας ζητείται να πάρετε θέση απέναντι σε υποθέσεις, που δεν σας είναι καθόλου ευχάριστες. Ευτυχώς, η διπλωματική σας συμπεριφορά και δεξιότητα βρίσκεται στα φόρτε της με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Ζυγό την Πέμπτη και να σας επηρεάζει θετικά. Καλύτερα να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας αναζητώντας τρόπους για ξεκούραση και ηρεμία, που τόσο πολύ έχετε ανάγκη τώρα, που ο κυβερνήτης σας Ερμής κινείται στον Σκορπιό και σας μπερδεύει. Στα μέσα της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, οι ευκαιρίες για επιτυχία θα είναι πολλές.

Καρκίνος

Πολλές συναντήσεις και πολλές συζητήσεις θα δημιουργήσουν ευχάριστη ατμόσφαιρα αυτήν την εβδομάδα στον χώρο της εργασίας σας, αγαπητέ Καρκίνε. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, οι ευκαιρίες για επιτυχία θα είναι πολλές. Παραμερίστε λοιπόν τους εγωισμούς και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, είτε για να διεκδικήσετε μια προαγωγή, είτε ακόμη και για να αλλάξετε δουλειά. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και μην ακούσετε κανέναν σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον, όσο κι αν αυτό σας φαίνεται ριψοκίνδυνο. Δώστε βάση μόνο στο ένστικτό σας και αυτό θα σας αποζημιώσει.

Λέων

Οι συχνές εναλλαγές διαθέσεων των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, θα σας κουράσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα, και δεν θα ξέρετε πλέον ποιους να υποστηρίξετε και ποιους όχι. Οι μέρες, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό την Τετάρτη, ενδείκνυνται για να αφοσιωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους και να αδράξετε τις ευκαιρίες για αύξηση των οικονομικών σας απολαβών, παρόλη την οικονομική κρίση. Άλλωστε, για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για ψυχική ισορροπία, χρειάζεται να δράσετε ανεξάρτητα από το περιβάλλον σας. Στον επαγγελματικό τομέα, τώρα που ο Άρης θα εισέλθει στον Ζυγό από την Πέμπτη και μετά, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό, για να δείτε με ποιον τρόπο να προχωρήσετε μπροστά και να βάλετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον.

Παρθένος

Η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί αρνητικά από κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις που σας περιμένουν στον εργασιακό χώρο, οι οποίες αφορούν άτομα που εκτιμάτε και συμπαθείτε.. Στα αισθηματικά, οι καταστάσεις φαίνεται πως δεν θα ξεκαθαρίσουν ούτε αυτές τις ημέρες, μιας και η νέα θέση του Άρη στο Ζυγό από την Πέμπτη και μετά, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να δυσκολέψει τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Δείξτε προσοχή στα επαγγελματικά, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα και προσπαθήστε να συνεργαστείτε καλύτερα και πιο αποδοτικά με τους συναδέλφους σας, ώστε να προωθήσετε αποτελεσματικά τα συμφέροντά σας.

Ζυγός

Η επιμονή σας και τα σχέδια με προοπτική είναι αυτά, που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση. Αφήστε στην άκρη τις κριτικές για τον τρόπο σκέψης και δράσης των ατόμων του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και ασχοληθείτε αποκλειστικά με τους προσωπικούς σας στόχους, η επίτευξη των οποίων θα σας αναδείξει και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, προσέξτε την αστάθεια και την επιπολαιότητα κάποιων, που θα θελήσουν να σας φέρουν εμπόδια. Στα αισθηματικά, το πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας και να γίνετε πιο δύσπιστοι στα λόγια του συντρόφου σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρνητική ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα ο τομέας που θα είναι περισσότερο τονισμένος για εσάς, είναι ο αισθηματικός. Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας την Τετάρτη, θα διαπιστώσετε ότι η ερωτική σας σχέση πάει περίφημα. Ο άνθρωπός σας τώρα σας καταλαβαίνει απόλυτα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας στον μέγιστο βαθμό. Από την άλλη, οι φιλικές σας σχέσεις σας γεμίζουν ασφάλεια και εσείς ζείτε όμορφες στιγμές, χωρίς μουρμούρα και παράπονα. Στα επαγγελματικά θα βρίσκεστε σε ετοιμότητα και έτσι θα προλάβετε κάποιες καταστάσεις, προτού πάρουν το λάθος δρόμο. Με τις θετικές επιρροές που δέχεστε από την Νέα Σελήνη, θα είναι εύκολο τώρα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων που συμβαίνουν και να μην αφήσετε κανέναν εχθρό ή ανταγωνιστή να εισβάλει στο δικό σας πεδίο.

Τοξότης

Στα μέσα της εβδομάδας προσέξτε ιδιαίτερα, γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε ανατροπές και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διπλωματικοί και ετοιμόλογοι, ώστε να καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Μια συνεργασία, που ενώ είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να σας αποφέρει κέρδη και να σας αναδείξει επαγγελματικά, τώρα φαίνεται ότι βυθίζεται στην απληστία προσώπων, που δεν υποψιαζόσασταν. Αισθηματικά, φαίνεται πως η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού έχει αυξήσει την ερωτική σας λίμπιντο και ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να… υποταχθεί στις επιθυμίες σας. Ευχαριστηθείτε το! Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές για το πώς θα αυξήσετε το εισόδημά σας.

Αιγόκερως

Μία εβδομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα σε ερωτικό και σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι η τρέχουσα. Μπορεί ο Άρης να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο μέχρι την Πέμπτη και να διευκολύνει τις επικοινωνίες σας σε επαγγελματικό επίπεδο, κλείνοντας τώρα τις συμφωνίες που καιρό έχετε βάλει στο μάτι, από την άλλη όμως θα υπάρξουν πολλοί αντίζηλοι και ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν με δόλιους τρόπους να σας φέρουν εμπόδια και να σας δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεστε από την Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό την Τετάρτη, καλό είναι να παραμείνετε καχύποπτοι ακόμη και σε άτομα που σας έχουν αποδείξει την εχεμύθεια τους, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αισθηματικά, η Αφροδίτη στον Ζυγό σας κάνει ζηλιάρη απέναντι στο άλλο σας μισό και συνεπώς, κάποιες φασαρίες και ορισμένοι διαπληκτισμοί δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σας. Μην δώσετε συνέχεια.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό την Τετάρτη, θα είναι ευνοϊκή για εσάς, μια που θα καταφέρετε να βάλετε ένα πρόγραμμα στις δραστηριότητές σας και να κλείσετε όσες τυχόν εκκρεμότητες έχετε αμελήσει εδώ και καιρό. Αν δείτε ότι δεν τα καταφέρνετε μόνοι σας, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο δικό σας άτομο, ώστε να μπορέσετε να φανείτε συνεπείς και να μην τα παρατήσετε για ακόμη μια φορά μπροστά στο πρώτο εμπόδιο. Θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά, αν αποδείξετε την αποτελεσματικότητά σας. Αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσετε πρώτα τα οικονομικά. Αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα, γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις.

Ιχθείς

Όλο και καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα, μια που ζωή σας και αυτήν την εβδομάδα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Σκορπιό, θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και εσείς θα απολαύσετε τις θετικές τάσεις και αλλαγές που θα εμφανιστούν. Ωστόσο, μην αφεθείτε στην καλή σας τύχη. Να είστε προσεκτικοί, τώρα που ο Ερμής κινείται στον Σκορπιό και σας επηρεάζει, γιατί μπορεί να εμφανιστούν μπερδέματα και αλλαγές, που θα αναστατώσουν την επαγγελματική σας ζωή και ίσως λίγο σας αποδιοργανώσουν και σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Επίσης, αποφύγετε νομικές ή δικαστικές υποθέσεις που θα ζητήσουν λύσεις και αναβάλετε προς το παρόν αποφάσεις, που θα δημιουργήσουν τέλμα.