Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από 21/12/15 – 27/12/15

Κριός

Η ενέργεια που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα μπορεί να σας παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και σε αποφάσεις, που δεν έχετε υπολογίσει καλά. Για να κρίνετε πιο αντικειμενικά, συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε. Θα προκύψουν ευκαιρίες για ταξιδάκια αναψυχής, ξεκούρασης, αλλά και βελτίωσης των επαγγελματικών σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σας δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσετε σχέσεις με ουσία και μέλλον. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται, καθώς νέες πηγές εσόδων σας ανακουφίζουν και φέρνουν αλλαγές στο ταμείο σας.

Ταύρος

Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ θετικά για εσάς αυτήν την εβδομάδα, με το πλανητικό σκηνικό να πραγματοποιεί θετικές όψεις. Άμεσα θα αρχίσετε να έχετε τα πρώτα δείγματα των αλλαγών. Αυτό θα επηρεάσει τη διάθεσή σας και θα σας κάνει να γεμίσετε με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Μεσοβδόμαδα να περιμένετε ευχάριστες ανατροπές στα σχέδιά σας και συναντήσεις με άτομα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στον Καρκίνο τονίζει την μεγαλοπρέπεια, αλλά και την ματαιοδοξία σας.

Δίδυμοι

Ο συναισθηματισμός σας βγαίνει στην επιφάνεια αυτήν την εβδομάδα και σαρώνει τα πάντα! Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, γιατί μάλλον δεν θα είστε πολύ αντικειμενικοί. Προσπαθήστε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και να θέσετε νέες βάσεις, πάνω στις οποίες θα στηριχθείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στο ζώδιο του Καρκίνου, αποφύγετε να αντιδράσετε υπερβολικά, αν νιώσετε αδικημένοι ή λίγο προδομένοι από την συμπεριφορά κάποιου ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στη δουλειά σας όλα θα πάνε πολύ καλά, ενώ οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και μάλιστα χωρίς να το περιμένετε.

Καρκίνος

Με τη διπλωματία που σας διακρίνει αυτήν την εβδομάδα, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Οι επαφές με τους γύρω σας θα είναι λίγο περίεργες και πρέπει να δείξετε τη δέουσα προσοχή, για να μην διαταραχθούν λεπτές ισορροπίες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στο ζώδιο του Καρκίνου, τονίζει το δικαίωμα να διεκδικήσετε τα πράγματα και τους ανθρώπους που θέλετε και σας βοηθά να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας στο μέγιστο βαθμό. Το Σαββατοκύριακο ευνοούνται κάθε είδους επαφές με φίλους και γνωστούς και μπορείτε να περάσετε τέλεια μαζί τους.

Λέων

Επιτέλους, μία πολύ καλή εβδομάδα έρχεται για εσάς και θα το καταλάβετε άμεσα, καθώς τα προβλήματα θα αρχίσουν να λύνονται με έναν τρόπο μαγικό. Επίσης, αν περιμένετε εδώ και καιρό κάποιες ειδήσεις, θα έχετε σύντομα πολύ ευχάριστα νέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στον Καρκίνο θα επηρεάσει βαθιά την αισθηματική σας ζωή και θα δώσει έμφαση στις κάθε λογής εξελίξεις και στις άμεσες υποθέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας πρέπει να προσέξετε την παρορμητικότητά σας και χωρίς ξεσπάσματα. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν στον χώρο της δουλειάς, θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε κάποιες αλήθειες που δεν θέλετε να δεχτείτε.

Παρθένος

Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να σταματήσετε να τρέχετε και να σταθείτε λίγο ακίνητοι, για να σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας. Από το πολύ τρέξιμο έχετε χάσει το στόχο σας και οι εξελίξεις είναι τόσες, που θα τα χάσετε. Γι’ αυτό ηρεμήστε αναθεωρήστε τις απόψεις σας και επαναπροσδιορίστε τους στόχους, αλλά και τις μεθόδους σας. Η Πανσέληνος, δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. Από τη φύση σας θέλετε να ξέρετε τι έχετε στην κατοχή σας και τι όχι. Αυτό είναι και το βασικό σας ελάττωμα, γιατί σας εμποδίζει να ριψοκινδυνέψετε, αλλά και το προτέρημα σας, γιατί κοντά σας οι άλλοι μπορούν να βασιστούν και να παραβλέψουν τον καταπιεστικό κατά τα άλλα χαρακτήρα σας. Τα οικονομικά παραμένουν σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα, θα κάνετε πολύ ευχάριστες συζητήσεις με γνωστούς και φίλους. Γενικά το κοινωνικό σας προφίλ είναι πολύ ανεβασμένο, αλλά θα πρέπει να προσέξετε λίγο το άγχος που θα σας καταβάλει κάποιες στιγμές για ζητήματα που δεν προχωράνε και σας προβληματίζουν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα Χριστουγέννων στο ζώδιο του Καρκίνου, σας βρίσκει αποφασισμένο να φερθείτε ρεαλιστικά, εξοστρακίζοντας τους κινδύνους από δίπλα σας, αλλά διώχνοντας και τους κάθε λογής φόβους. Ο σύντροφός σας θα συμμεριστεί τους προβληματισμούς και τις έννοιες σας και θα είναι συνοδοιπόρος σας σε αυτά που ονειρεύεστε και θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Σκορπιός

Τα σχέδιά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες, αλλά χρειάζεται αρκετή σύνεση και ώριμη στάση από μέρους σας, ώστε να καταλήξεις στις πιο λογικές και συνετές κινήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 16 του μήνα στον Καρκίνο, σας βοηθά να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα, να διασκεδάσετε και να τύχετε μίας σύντομης περιόδου χάριτος από υποχρεώσεις, που έχουν γίνει πλέον απαιτητικές. Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις και θα νιώσετε πολύ όμορφα, κυρίως χάρη σε αγαπημένα πρόσωπα που σας υποστηρίζουν. Στη δουλειά σας μπορείτε να φτάσετε τους στόχους σας, αλλά ίσως πρέπει πρώτα να ξεπεράσετε δυσκολίες που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένετε.

Τοξότης

Η εβδομάδα είναι πολύ θετική για εσάς και όλα εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλετε. Βάλτε μια σειρά στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και δώστε λύσεις τώρα, που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σας. Παραμείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που θα σας γίνουν και μην στηριχτείτε σε υποσχέσεις από άτομα, που δεν γνωρίζετε καλά. Μην παρασυρθείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις, γιατί βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο σημείο. Με τις θετικές επιρροές που δέχεστε από την Πανσέληνο που θα λάβει χώρα ανήμερα Χριστουγέννων στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Αιγόκερως

Διάφορες ευχάριστες ειδήσεις θα σας φτιάξουν τη διάθεση αυτήν την εβδομάδα και θα σε κάνουν να αισιοδοξείτε για την τροπή των πραγμάτων. Μη χάσετε το χαμόγελό σας και μην κάνεις πίσω σε αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε. Όλα θα εξελιχθούν υπέρ σας και θα νιώσετε πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Ανήμερα Χριστουγέννων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, αλλά και να διατηρήσετε σε ένα καλό επίπεδο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, εξασφαλίζοντας για τον εαυτό σας και τους γύρω σας ηρεμία και ασφάλεια.

Υδροχόος

Για να ξεπεράσετε το άγχος και την πίεση που αισθάνεστε τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει να βάλετε σε σειρά τα ζητήματα που σας απασχολούν και να φροντίσετε να τα τακτοποιήσετε ένα-ένα. Όσο κουραστικό κι αν είναι, δεν υπάρχει άλλη λύση για να σταματήσετε να αισθάνεστε τόση ένταση. Ανήμερα Χριστουγέννων θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου και οφείλετε να φανείτε υπεύθυνοι στις υποχρεώσεις σας, να ζητήσετε πίστωση χρόνου και να μιλήσετε με ειλικρίνεια σε εκείνους από τους οποίους επηρεάζεστε ψυχολογικά και οικονομικά. Τα οικονομικά σας επίσης χρειάζονται προσοχή και κυρίως τα έξοδα τα οποία συνεχώς αυξάνονται.

Ιχθείς

Αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετό άγχος, κυρίως για θέματα από το παρελθόν, που συνεχώς αποφεύγετε να ασχοληθείτε μαζί τους. Μάλλον έχει έρθει η ώρα να τα λύσετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Γενικά πάντως η διάθεσή σας θα είναι λίγο περίεργη, με αρκετές στιγμές κυκλοθυμίας που θα σταθεί εμπόδιο στις συναναστροφές σας και ίσως πρέπει να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, ώστε να προλάβετε άσχημες συνέπειες.

Στα οικονομικά θα έχετε κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μην τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Άλλωστε, οι συνθήκες ευνοούν συμφωνίες και γραφειοκρατικές πράξεις.