Κριός

Θα σας απασχολήσουν πολλά πράγματα την εβδομάδα αυτή, που θα πρέπει να βάλετε σε τάξη. Οργανώστε με προσοχή τις κινήσεις σας για να μην γίνουν λάθη και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ό,τι εκκρεμότητες είχατε αφήσει από παλιά. Τώρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποσυρθείτε για λίγο και να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα, αλλά αν συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους θα καταφέρετε να βρείτε τις πολυπόθητες απαντήσεις που ζητάτε. Με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στον Σκορπιό θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο, έτσι ώστε να κάνετε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ταύρος

Μην πιεστείτε για πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σας, και δώστε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το μέλλον σας. Το Σαββατοκύριακο, με τις δυσαρμονικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλανητικό σκηνικό, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον και χειριστείτε με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές από τις αλλαγές που επιθυμούσατε όλο το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό ρυθμίστε τις δουλειές σας με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Ρυθμίστε στα οικονομικά σας ό,τι εκκρεμότητες έχετε και μην επηρεάζεστε από τη γνωστή καταναλωτική σας μανία.

Δίδυμοι

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί οι διάφορες υποχρεώσεις θα σας δημιουργήσουν έντονο προβληματισμό και άγχος. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές και μην παρασύρεστε από προσταγές τρίτων. Επίσης, να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, που θα χρειαστούν ιδιαίτερο χειρισμό για να καταφέρετε να ισορροπήσετε τα έσοδα με τα έξοδα σας. Σε αισθηματικό επίπεδο, η ατμόσφαιρα θα είναι βελτιωμένη και θα αυξήσει την αισιοδοξία σας. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να είστε μετρημένοι στα λόγια και στις κινήσεις σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μπλέξετε σε καταστάσεις που δεν σας αρμόζουν.

Καρκίνος

Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα είναι ιδιαίτερα τεταμένη κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες και συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας. Αποφύγετε επίσης να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, με τις δυσαρμονικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλανητικό σκηνικό, υπάρχει κίνδυνος να πέσετε θύμα εξαπάτησης από άτομα που εμπιστεύεστε. Στα οικονομικά, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες ή άλλα δάνεια θα σας απασχολήσουν πολύ.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να ρυθμίσετε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχετε και με τον δυναμισμό σας θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά πράγματα. Μερικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, καλά θα κάνετε να τις προσέξετε και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε επιπόλαιες ενέργειες. Στα επαγγελματικά θα μπορέσετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας αναδείξουν. Στα οικονομικά λάβετε τα μέτρα σας, τακτοποιήστε παλιές οφειλές και μην ανοίγετε νέα μέτωπα, προτού ξεμπερδέψετε με προηγούμενα.

Παρθένος

Οι εξελίξεις θα είναι πολλές μέσα στην εβδομάδα. Εξαιτίας της θέσης του κυβερνήτη σας στον Αιγόκερω, καλά θα κάνετε να αποφύγετε ενέργειες που μπορεί να σας πιέσουν μελλοντικά. Οι συζητήσεις που θα κάνετε όσον αφορά τα επαγγελματικά δεν θα καταλήξουν σε σταθερά αποτελέσματα, γι’ αυτό μην βιαστείτε να ενεργήσετε. Επαναπροσδιορίστε τα πράγματα και ολοκληρώστε τα σχέδια που έχετε μισοτελειωμένα. Επίσης, φροντίστε να αλλάξετε συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα και να κάνετε πράγματα που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Στα επαγγελματικά πρέπει να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις γύρω από θέματα καριέρας, λόγω όμως της θέσης του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που σας επηρεάζει αρνητικά, προσπαθήστε να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας με άτομα κύρους και προσέξτε τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Ίσως μάλιστα νιώσετε ιδιαίτερα φορτισμένοι συναισθηματικά, παγιδευμένοι ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια. Ζητήστε τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε και ακούστε και την δική τους γνώμη. Επίσης, φροντίστε να ασχοληθείτε με υπευθυνότητα με τα ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας. Ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα με το ταίρι σας και μην αφήνετε να επικρατούν ανάμεσα σας ασάφειες.

Σκορπιός

Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να ρυθμίσετε μερικά πράγματα με σοβαρότητα, γιατί υπάρχουν λεπτομέρειες που πιθανόν να σας διαφύγουν. Δείξτε δυναμισμό και θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε. Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σας, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οριστικά υποθέσεις της καριέρας σας που στο παρελθόν καθυστερούσαν ή αποτύγχαναν και να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία. Η ένταση δεν θα λείψει, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστούν τώρα οι προσπάθειες σας και η φήμη σας να διαδοθεί! Ορισμένες οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνετε να τις ρυθμίσετε με περισσότερη σοβαρότητα. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν γεγονότα του παρελθόντος.

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά πιεστική για εσάς, και καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Κάποιες εντάσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σας θα σας απασχολήσουν, αλλά ίσως δεν χρειάζεται να τους δώσετε μεγαλύτερη έκταση. Ο κυβερνήτης σας Δίας, που κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, σας καλεί να συζητήσετε και να επεξεργαστείτε το ενδεχόμενο αλλαγών στις καθημερινές σας συνήθειες, αλλά και στη δουλειά σας. Ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες, αλλά αν μείνετε πιστοί στα λόγια και στις υποσχέσεις σας τότε μπορείτε να επαναφέρετε το καλό κλίμα στο σπίτι.

Αιγόκερως

Η πίεση που θα νιώσετε κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι έντονη. Καλό θα ήταν να μην καταπιαστείτε με πολλά πράγματα μαζί, αλλά να κινηθείτε με αργούς ρυθμούς, ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για τα βήματά σας. Συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν. Το Σαββατοκύριακο, με τις δυσμενείς όψεις που θα πραγματοποιηθούν η κρίση σας μπορεί να είναι θολή, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Προσέξτε λοιπόν για να μην δημιουργήσετε προβλήματα από το πουθενά!

Στην εργασία σας καλό θα ήταν να εξετάσετε με προσοχή κάποιες αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε. Οικονομικά, αποφύγετε τα ανοίγματα.

Υδροχόος

Με σύμμαχο την καλή σας διάθεση, αλλά και με τον δυναμισμό σας, θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα που στο παρελθόν σας δυσκόλευαν. Καινούργια ξεκινήματα θα σας βοηθήσουν να δείτε πολλά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί αργές, αλλά ριζικές αλλαγές στα οικονομικά και στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε. Το Σαββατοκύριακο, με τις δυσμενείς όψεις που θα πραγματοποιηθούν στον έναστρο ουρανό, ίσως υπάρξουν επιπλοκές από εσφαλμένες επιλογές σας ή από την τάση σας να παρασύρεστε από εύκολες υποσχέσεις. Προσέχετε τώρα, για να έχετε στο μέλλον! Στην εργασία σας θα μπορέσετε την εβδομάδα αυτή να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες.

Ιχθείς

Σε κάποια πράγματα θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, γιατί είναι πολύ πιθανόν κάποιες υποθέσεις σας να μην πάνε ακριβώς όπως τις υπολογίζατε. Αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε καταστάσεις που σας περιόριζαν και ρισκάρετε να κάνετε αλλαγές, που θα σας ωφελήσουν. Η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό ισχυροποιεί το πάθος και τη διάθεσή σας για επιτυχία και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας κρατούσαν σε στασιμότητα στη δουλειά. Γραφειοκρατικές υποθέσεις θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα, ώστε να προλάβετε τα χειρότερα!