Η εμφάνιση του Τομ Κρουζ στην απονομή των Bafta στις 14 Φεβρουαρίου συζητήθηκε για πολλούς λόγους. Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το Βραβείο Καλύτερής Ταινίας μαζί με την Κάρι Φίσερ (τον θρύλο του Star Wars) εντυπωσίασε με το πόσο ανανεωμένος έδειχνε.

Αυτό που συζητούσαν όλοι δεν ήταν ο αναμενόμενος νικητής του βραβείου («Η επιστροφή»), αλλά οι αλλαγές στο πρόσωπο του σταρ. Το τουίτερ πήρε φωτιά με καταιγισμό σχολίων για το πόσο «παγωμένο» και «φουσκωμένο» έδειχνε το πρόσωπό του.

«Τι έκανε ο Τομ Κρουζ στο πρόσωπό του; Είναι πιο τρομακτικός από την αρκούδα στην Επιστροφή». «Ο Τομ Κρουζ φοράει καινούργιο πρόσωπο». «Η Mission Impossible του Τομ Κρουζ ήταν να κλέψει όλο το μπότοξ του κόσμου».

Για να μην κάνουμε εικασίες, ρωτήσαμε την πλαστικό χειρουργό Βίλλυ Ροδοπούλου, η οποία μας εξήγησε ότι προφανώς έχει κάνει μπότοξ αλλά δεν είναι αυτό που παραμορφώνει το πρόσωπο. «Οι ενέσεις μπότοξ γίνονται στο μέτωπο, το μεσόφρυο και στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια για να τις σβήσει. Η μόνη παραμόρφωση που μπορεί να προκαλέσει είναι να σηκώσει τα φρύδια. Αλλά εδώ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο».

«Αυτό που πρέπει να έχει μεσολαβήσει είναι υπερβολική χρήση αυξητικού υλικού. Για να δώσουμε όγκο σε περιοχές του προσώπου που έχουν αδειάσει, κάνουμε ενέσεις με υαλουρονικό οξύ ή λίπος από τον ίδιο τον οργανισμό. Στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί και άλλα fillers, σήμερα όμως αυτά τα δύο επικρατούν. Ωστόσο, υπάρχει ένα όριο και στα fillers. Αν εγχύσουμε υπερβολικές ποσότητες το πρόσωπο παραμορφώνεται, οι παρειές διογκώνονται και τα μάτια δείχνουν μικρότερα».

«Όταν η χαλάρωση είναι τόσο μεγάλη, συστείνουμε χειρουργικό λίφτινγκ. Το να προσπαθούμε να την αποκαταστήσουμε με fillers, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το στο Google News