Ίσως μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ημέρας είναι… ο αποχωρισμός από το μαξιλάρι σου, κι αυτό επειδή συχνά μέσα στην ημέρα νιώθεις κόπωση και τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν σταδιακά! Μήπως έφτασε η ώρα να λάβεις τα μέτρα σου για να απολαμβάνεις κάθε λεπτό της ημέρας;

Επειδή η καλή ημέρα, από το πρωί της φαίνεται, ρίξε μια ματιά σε 4 πρωινές συνήθειες και στο νέο φίλο που σου συστήνει η Lanes! Πρόκειται για τις νέες Πολυβιταμίνες Daily One με 13 βιταμίνες, 10 μέταλλα και λουτεΐνη, που συμβάλλουν στην ομαλή ανάπτυξη και λειτουργία του οργανισμού, καθώς και την ενίσχυση της άμυνας και ομορφιάς. Θα σε απογειώσουν και θα ενισχύσουν τη διάθεσή σου να εκμεταλλευτείς κάθε λεπτό της ημέρας.

Μην νιώθεις σαν… στημένη λεμονό-κουπα

Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια… πιες τα για πρωινό! Ξεκίνα την μέρα σου με μια κούπα ζεστό νερό και λεμόνι, που θα σε βοηθήσει να είσαι σε εγρήγορση όλη μέρα, χάρη στην περιεκτικότητά του σε κάλιο. Επίσης, θα αναζωογονήσει το δέρμα σου, θα θωρακίσει τον οργανισμό σου και θα σε αποτοξινώσει.

Δυνατό πρωινό, για να γίνουν όλα δυνατά!

Μην ξεκινήσεις την μέρα σου, χωρίς πρωινό! Μια εύκολη λύση είναι δημητριακά ολικής αλέσεως με ημιάπαχο γάλα ή ένας χυμός φρούτων και ένα τοστ με ψωμί ολικής άλεσης. Ένα σωστό πρωινό θα σου χαρίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας σου.

Κάνε το πρώτο βήμα…

Κατά προτίμηση… τρέχοντας! Ξεκίνα πρωινό λοιπόν τρέξιμο, καθώς η άσκηση δυναμώνει το σώμα όσο και το πνεύμα σου. Γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι θα αποκτήσεις περισσότερη ενέγεια, καθώς η άσκηση έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση των ενδορφινών, που είναι υπεύθυνες για τα θετικά συναισθήματα. Έτσι θα νιώθεις, λιγότερο στρες και θα ξεκινάς την μέρα σου με καθαρό μυαλό.

Μπες σε πρόγραμμα!

Αφιέρωσε 15 λεπτά κάθε πρωί για να κάνεις τον πρωινό σου προγραμματισμό και ανέβασε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα σου στο κόκκινο! Κανόνισε τις δυσκολότερες και πιο αγχωτικές στην αρχή της ημέρας και άσε τις λιγότερο απαιτητικές για το τέλος. Βάλε μικρούς καθημερινούς στόχους και νιώσε ικανοποίηση που θα σου δώσει κίνητρο να συνεχίσεις, στο τέλος κάθε ημέρας. Μην ξεχάσεις να βάλεις σε πρόγραμμα και τις… Πολυβιταμίνες σου!

Ο φίλος που σε συμπληρώνει!

Κάνε την αρχή στη μέρα σου με ένα δισκίο Πολυβιταμίνης Daily One, το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής από τα Lanes, που είναι δίπλα σου, για να συμπληρώσουν το κομμάτι του παζλ που θα σε κάνουν να βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό, κάθε μέρα, όλη μέρα! Οι Πολυβιταμίνες Daily One περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β και C, που συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας και μείωση της καθημερινής κούρασης, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

Ένα δισκίο Πολυβιταμίνης Daily One θα σου χαρίσει, την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης Α και λουτεΐνης για ενισχυμένη όραση και βιταμίνη D που συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου από τα οστά. Παράλληλα, ο σίδηρος θα ενισχύσει την σωστή εγκεφαλική λειτουργεία, ενώ ο συνδυασμός ασβεστίου, μαγνησίου και φωσφόρου θα συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών και των δοντιών.

Οι Πολυβιταμίνες Daily One θα σου χαρίσουν συστατικά για να νιώσεις, αλλά και να είσαι όμορφη καθώς περιέχουν επίσης, σελήνιο και ψευδάργυρο που βοηθούν στη διατήρηση της καλής κατάστασης μαλλιών & νυχιών.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα Lanes, αποτελούν συμπληρώματα διατροφής και φυτικών θεραπευτικών που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε σύγχρονου ανθρώπου, βελτιώνοντας παράλληλα την υγεία του.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα πλούσια συμπληρώματα διατροφής Lanes, μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα στο http://laneshealth.gr ή τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/laneshealth.