Το κίνημα ΕNDOMARCH WORLWIDE, το οποίο ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και διεξάγεται σε πάνω από 50 χώρες στου κόσμου, έχει καταφέρει να κάνει γνωστή την άγνωστη χρόνια πάθηση από την οποία υποφέρουν εκατομμύρια γυναίκες.

Τι είναι η ενδομητρίωση; Πρόκειται για μια παθολογική κατάσταση η οποία δημιουργείται όταν τμήματα του ενδομητρίου αναπτύσσονται εκτός μήτρας προκαλώντας δυνατούς πόνους, αιμορραγία και προβλήματα υπογονιμότητας. Απειλεί 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας και η σωστή και έγκαιρη διάγνωσή της ακόμα και σήμερα γίνεται δύσκολα.

Η Ελλάδα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο παγκόσμιο αυτό κίνημα με μια σειρά δράσεων, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ‘’AWARE” και οι οποίες κορυφώνονται με το ENDOMARCHGreece RUN&WALK.

Πρόκειται για έναν Αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, ο οποίος θα διεξαχθεί παράλληλα με έναν Περίπατο 2,5 χιλιομέτρων (ο περίπατος είναι για όλη την οικογένεια και χωρίς κόστος συμμετοχής για τα παιδιά) στους δρόμους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού Αττικής.

Το EndoDay RUN/WALK θα διεξαχθεί με την Επίσημη Χορηγία του «Ιασώ» και την Επίσημη Χορηγία του «Nikki Beach» Resort & Spa.

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 λάβετε θέση, τρέξτε, περπατήστε, ενημερωθείτε, ενημερώστε, για να τερματίσουμε… μαζί την Ενδομητρίωση.

Δηλώστε Συμμετοχή σήμερα στο www.endomarch.gr

Facebook: Endomarch Greece Instagram: endomarch_greece

Μάθε Περισσότερα για την Ενδομητρίωση, για το Κίνημα ENDOMARCH και για τη Δράση EndoDay RUN/WALK στο www.endomarch.gr