Η Δώρα Κυπριώτη Ειδικός εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ και Ιδιοκτήτρια των Σχολών Ομορφιάς EVABEAUTY Studies, συμμετέχει  στο σημαντικότερο γεγονός στον κλάδο της ομορφιάς στην 18η έκθεση «Beauty Festival» που πραγματοποιείται από τις 9 μέχρι τις 11 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106).

Η Δώρα Κυπριώτη και η ομάδα της θα βρίσκεται στο περίπτερο 9 και θα πραγματοποιεί υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ. Μάλιστα, προσφέρει σημαντική έκπτωση στις υπηρεσίες, αρκεί η ενδιαφερόμενη να κλείσει εκ των προτέρων ραντεβού☎ 2109589616 & 210410004.

Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μόνιμου Μακιγιάζ S.P.C.P. (Society of Permanent Cosmetic Professionals), ασχολείται με το μόνιμο μακιγιάζ από το 2003 στην παροχή υπηρεσιών αλλά παράλληλα ξεκίνησε την πρώτη οργανωμένη εκπαίδευση Μόνιμου Μακιγιάζ στην Ελλάδα. Επίσης, μετεκπαιδεύτηκε και εξειδικεύθηκε στο Medical Tattooing (Ιατρικό Μόνιμο Μακιγιάζ) (αποκατάσταση θηλής, ουλές, αλωπεκία, κ.λ.π.), σε αναγνωρισμένη Ιδιωτική Κλινική στο Λονδίνο.

Το 2012 έφερε ως Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο την εταιρεία ηγέτη στα μηχανήματα και στον εξοπλισμό του Μόνιμου Μακιγιάζ Nouveau Contour, ενώ καθιερώθηκε ως επίσημη εκπαιδεύτρια της Nouveau Contour για Ελλάδα και Κύπρο.

Κάθε χρόνο στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθιέρωσε την «Εβδομάδα Ελπίδας», όπου προσφέρει Δωρεάν Υπηρεσίες Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ σε ανθρώπους που έχουν έρθει αντιμέτωποι και νίκησαν τον καρκίνο.

Η Έκθεση και το Συνέδριο «Beauty Festival» απευθύνεται σε επαγγελματίες της βιομηχανίας της Ομορφιάς, σε εμπόρους και εμπορικούς αντιπροσώπους, καθώς και σε σπουδαστές του κλάδου.

Like Dora Kyprioti- Monimo Makigiaz on Facebook  Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: Description: cid:3410171154_239136098

www.monimo-makigiaz.com

Ακολουθήστε το στο Google News