Λίγο πριν το επίσημο δείπνο που θα παρέθετε η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας στον Μπαράκ Ομπάμα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μια ξεχωριστή συνάντηση με τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, γιό του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Ο τρίτος στην σειρά διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου υποδέχθηκε τον φιλοξενούμενο του με μια λευκή ρόμπα, λίγο πριν αποσυρθεί στο κρεβάτι του, ενώ του επέδειξε και τις ικανότητες του στην… ιππασία, καβαλώντας το μικρο ξύλινο αλογάκι του, γενέθλιο δώρο απο τον Ομπάμα όταν γεννήθηκε ο μικρό

Πηγή: Οταν ο Ομπάμα γνώρισε τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ με τη ρόμπα ύπνου [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/263604/otan-o-ompama-gnorise-ton-mikro-prigkipa-tzortz-me-ti-rompa-ypnoy-eikones#ixzz46pU3dpBo

Μετά τις συνομιλίες με τον πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον αλλά και τη συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, μετέβησαν στο παλάτι του Κένσινγκτον, καλεσμένοι σε ανεπίσημο δείπνο από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Εκεί ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι, αλλά και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος χαιρέτησε τον πρόεδρο Ομπάμα, φορώντας τα ρούχα του ύπνου. Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είχε κοιμηθεί σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι ενώ στον μικρό πρίγκηπα δόθηκε μια μικρή παράταση για την περίσταση.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έκλεψε την παράσταση και έκανε τον κόσμο να τον λατρέψει λίγο περισσότερο, όταν συναντήθηκε με τον Μπάρακ Ομπάμα με τη ρόμπα και τις πιζάμες του.

Ο μικρούλης πρίγκιπας υποδέχτηκε τον φιλοξενούμενό του, πρόεδρο των ΗΠΑ, λίγο πριν πέσει για ύπνο με λευκή ρόμπα και γαλάζιες καρό πιζάμες.

Οι φωτογραφίες από αυτή τη συνάντηση έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας πανικό στα βρετανικά Μέσα και όχι μόνο.

Μετά τη δημοσίευσή τους, όλοι τρελάθηκαν με τα ρούχα του πρίγκιπα Τζορτζ, τα οποία ξεπούλησαν απ’ όλα τα διαδικτυακά καταστήματα μέσα σε λίγες ώρες.

Η λευκή ρόμπα με τις γαλάζιες καρό λεπτομέρειες κοστίζει 32 ευρώ και είναι δημιούργημα οίκου, που ειδικεύεται σε ρούχα κατά παραγγελία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο πρίγκιπας επέλεξε να φορέσει δική μας ρόμπα για να συναντήσει τον πρόεδρο Ομπάμα», δήλωσε στο People, ο Ντάνιελ Πράις, ιδρυτής του online καταστήματος λιανικής, προσθέτοντας πως «στην ιστοσελίδα μας επικρατεί πανικός μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας».

μικρός Τζορτζ υποδέχθηκε τον «πλανητάρχη» και την «πρώτη κυρία» με τις πιτζάμες και τη ρόμπα του, ενώ οι φωτογραφίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας έκαναν μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου.

A- A A+

shortlink

inShare

Δείτε ακόμα

Το φιλί του πρίγκιπα Τζορτζ στη μικρή αδελφή του Σάρλοτ 07/06/2015 09:31

Μια αναπάντεχη συνάντηση με τον πρίγκιπα Τζορτζ, γιο του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑΜπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, κατά την επίσκεψή τους στο Λονδίνο.

Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ βρέθηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον για δείπνο την Παρασκευή, με τον δύο ετών γιο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ να μένει ξύπνιος για λίγη ώρα παραπάνω από το συνηθισμένο, προκειμένου να γνωρίσει τους Ομπάμα.

Ο μικρός Τζορτζ υποδέχθηκε τον «πλανητάρχη» και την «πρώτη κυρία» με τις πιτζάμες και τη ρόμπα του, ενώ οι φωτογραφίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας έκαναν μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου.