Ο ήλιος είναι ακίνδυνος μόνο στις καρτ-ποστάλ και τις φωτογραφίες. Eξαιτίας της ελληνικής ηλιοφάνειας, ιδίως το καλοκαίρι, έχει τεράστιες επιπτώσεις για το δέρμα μας. Γι’ αυτό εμπιστευόμαστε την ποιότητα και την ασφάλεια, που μας παρέχουν τα αντηλιακά προϊόντα της ελληνικής καλλυντικής σειράς Panthenol Extra. Για το πρόσωπο, ξεχωρίζουμε το αντηλιακό gel Panthenol Extra Sun Care Diaphanous, με SPF 30 (κυκλοφορεί και με SPF 50), που με την ειδική βελούδινη σύνθεσή του και τα επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα του, δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ προστασίας από τις UVA και UVB ακτίνες. Η προσθήκη της πανθενόλης και ενός εξειδικευμένου αμινοξέος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων, προσφέρει στην επιδερμίδα, την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία ενώ η Βιταμίνη E προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Επιπλέον έχει βελούδινη υφή και κάνει την όψη μας που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για βάση make-up. Ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό στο νερό και δεν περιέχει parabens.


NEW ENTRY!
Φέτος κυκλοφορεί και το αντιηλιακό gel προσώπου με χρώμα Panthenol Extra Sun Care Color SPF 30, το οποίο καλύπτει ατέλειες, δυσχρωμίες, ρυτίδες και λεπτές γραμμές, χαρίζοντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα.

Όλη τη σειρά Panthenol Extra θα τη βρείτε στα φαρμακεία.*

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στα www.facebook.com/PanthenolExtra και www.panthenolextra.gr

* Η σειρά είναι μια δημιουργία της ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998 δημιουργεί και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων είναι και η καραμέλα Κaiser καθώς και η εξειδικευμένη καλοκαιρινή σειρά Summerline.