Με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο έχει ήδη αρχίσει να χτυπάει και ο συναγερμός μέσα σου ότι ήρθε η ώρα να χάσεις τα περιττά κιλά που απέκτησες το χειμώνα. Έχεις ήδη ξεκινήσει, λοιπόν, να ψάχνεις δραστικές ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς και γλουτούς, δίαιτες που υπόσχονται απώλεια πολλών κιλών σε λίγες μόλις εβδομάδες και άλλα κόλπα για να αδυνατίσεις άμεσα και να βγεις στην παραλία γεμάτη αυτοπεποίθηση για τη σιλουέτα σου!

Πολλοί από τους τρόπους της «τελευταίας στιγμής» για να ρίξεις τον δείκτη της ζυγαριάς, εξαντλούν τον οργανισμό σου και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία σου. Υπάρχει όμως ένας σύμμαχος στην καθημερινότητά σου, που μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά. Μπορεί να σε στηρίξει στη μάχη κατά των περιττών κιλών και επιπλέον να σε βοηθήσει να απολαύσεις τον ήλιο, προστατεύοντας το δέρμα σου από τις απειλητικές ακτίνες του.

Η Lanes σου συστήνει την Πολυβιταμίνη Daily One, ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής σταδιακής αποδέσμευσης και δράσης με 13 βιταμίνες, 10 μέταλλα και λουτεΐνη. Η Πολυβιταμίνη Daily One ενισχύει τον οργανισμό, ώστε να αντεπεξέλθει στις δύσκολες περιόδους που προσπαθείς να χάσεις κιλά, αναπληρώνοντας τα θρεπτικά συστατικά που στερείσαι! Ταυτόχρονα, βοηθά το σώμα σου να ξεφορτωθεί ακόμα γρηγορότερα τα περιττά κιλά με τον πιο φυσικό τρόπο! Πώς το επιτυγχάνει αυτό; Περιέχει ευεργετικά συστατικά στις ιδανικές ποσότητες και στους καταλληλότερους συνδυασμούς, τα οποία προσφέρουν πολλαπλά οφέλη, όπως η ενίσχυση του μεταβολισμού και η σωστή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές που καταναλώνεις.

«Θησαυρός» βιταμινών
Μια ματιά σε μερικά από τα συστατικά που περιέχει η Πολυβιταμίνη Daily One, θα σε πείσει ότι ένα δισκίο την ημέρα, τα περιττά κιλά τα… κάνει πέρα.

Βιταμίνη Β1 ή Θειαμίνη:
Η πρώτη από τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμβάλλει στην νοητική ανάπτυξη και μειώνει τις πιθανότητες για κρίσεις νευρικότητας ή μελαγχολία. Πρόσθεσέ την στο πιάτο σου, καθώς ενθαρρύνει τον οργανισμό να αξιοποιήσει γρήγορα τα θρεπτικά συστατικά των τροφών, ενώ παράλληλα ενισχύει τη λειτουργία της πέψης και του μεταβολισμού.

Βιταμίνη Β2 ή Ριβοφλαβίνη:
Σου προσφέρει ενέργεια και ταυτόχρονα συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό, ενισχύοντας έτσι τις καύσεις σου.

Βιταμίνη Β3 ή Νιασίνη:
Η βιταμίνη Β3 δίνει το έναυσμα στον οργανισμό να παράξει περισσότερη ενέργεια από τις τροφές που λαμβάνει. Επίσης, είναι η κατάλληλη βιταμίνη για τον μυϊκό σου ιστό.

Βιταμίνη Β5:
Διευκολύνει την πέψη αλλά και την αφομοίωση των υδατανθράκων, τους οποίους εμποδίζει να μετατρέπονται σε τριγλυκερίδια και κατ’ επέκταση σε λίπος. Επιπλέον, έχει αντιοξειδωτική και διουρητική δράση, ενώ έχει την ιδιότητα να σε ηρεμεί.

Φυλλικό Οξύ ή Βιταμίνη Β9:
Η τελευταία βιταμίνη του συμπλέγματος Β που τονώνει την προσπάθεια απώλειας βάρους. Παίζει καθοριστικό ρόλο στο μεταβολισμό των σακχάρων, που επηρεάζει άμεσα το σωματικό σου βάρος. Εκτός αυτού, είναι σημαντική για τον οργανισμό, αφού η έλλειψη φυλλικού οξέος προκαλεί έντονο αίσθημα κόπωσης.

Βιταμίνη C:
H βιταμίνη που …C νοιάζεται και φροντίζει το ανοσοποιητικό σου σύστημα. Φροντίζει εντατικά την καλή κυκλοφορία του αίματος και προλαμβάνει την συσσώρευση του λίπους.

Βιταμίνη D:
Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η βιταμίνη D σχετίζεται με την απώλεια βάρους. Σύμφωνα με την έρευνα, τα επίπεδά της στον οργανισμό κατά την έναρξη της δίαιτας επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, χρειάζονται επιπλέον ευρήματα για να διαπιστωθεί ο ακριβής συσχετισμός της βιταμίνης D και της απώλειας βάρους. Εκτός αυτού, η βιταμίνη D σε συνδυασμό με το ασβέστιο χαρίζει ένα λαμπερό χαμόγελο και γερά οστά.

Ασπίδα προστασίας από τον ήλιο
Τώρα το καλοκαίρι οι Πολυβιταμίνες Daily One είναι πολύτιμες και για ακόμη έναν λόγο: η κατανάλωσή τους σε συνδυασμό με την εφαρμογή αντηλιακών κρεμών προστατεύουν την επιδερμίδα σου από τις ακτίνες του ήλιου, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση. Τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν, όπως οι βιταμίνες Α, C και E και το φυλλικό οξύ εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο, ενώ η κατανάλωση βιταμινών Α και Ε δημιουργούν φίλτρο προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Οι Πολυβιταμίνες Daily One αποτελούν ένα συμπλήρωμα διατροφής, που καλύπτει αποτελεσματικά όλες τις διατροφικές ελλείψεις που προκύπτουν από τη μη ισορροπημένη διατροφή σου, λόγω του έντονου και απαιτητικού τρόπου ζωής. Με άλλα λόγια, επαναφέρουν τον οργανισμό σου σε καλή φυσική κατάσταση, εξασφαλίζοντας υγεία και ζωντάνια. Περιέχουν ότι χρειάζεσαι για θωρακισμένο ανοσοποιητικό σύστημα, υγιές δέρμα, γερά οστά και δόντια, υγιή και λαμπερά μαλλιά και νύχια και φυσικά σε εφοδιάζει με ενέργεια κάθε μέρα! Τέλος, οι Πολυβιταμίνες Daily One σε φροντίζουν σαν τα… μάτια τους. Η περιεκτικότητά τους σε λουτεΐνη (καροτινοειδής ουσία και μοναδικό συστατικό της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού) προστατεύει την υγεία των ματιών.

Πολυβιταμίνες για μεγάλα παιδιά
Για τις μεγαλύτερες φίλες της εταιρείας, που όμως αισθάνονται ακόμα παιδιά, η Lanes δημιούργησε τις Πολυβιταμίνες Vitality 50+, που χαρίζουν αναζωογόνηση, δύναμη και αντοχή! Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό συνδυασμό βιταμινών του συμπλέγματος Β, C, D σιδήρου, φωσφόρου, ασβεστίου και μαγνησίου, που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό, ενισχύουν την παραγωγή ενέργειας, μειώνουν την κούραση και παράλληλα προστατεύουν τα οστά.

Οι Πολυβιταμίνες Vitality 50+ είναι πλούσιες σε σίδηρο και ψευδάργυρο, που ενισχύουν τη γνωσιακή λειτουργία, καθώς και σε βιταμίνες Β1, Β3, Β6, Β12 και φυλλικό οξύ, που τονώνουν την ψυχολογική λειτουργία. Τα πρεβιοτικά ή αλλιώς φυτικές ίνες ινσουλίνης ενισχύουν την αμυντική ικανότητα του οργανισμού και ενισχύσουν την υγιή κατάσταση του πεπτικού συστήματος, ενώ το λυκοπένιο συμβάλλει αισθητά στη μείωση της χοληστερόλης.

Πού θα τις βρεις
Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και έχουν ως στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Μπορείς να προμηθευτείς τις Πολυβιταμίνες Daily One από το φαρμακείο της γειτονιάς σου και να τις πάρεις μαζί σου στις διακοπές! Μάθε περισσότερα για την πλούσια γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής της Lanes στην επίσημη ιστοσελίδα http://laneshealth.gr ή τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/laneshealth.