Πρόκειται για ζευγάρια «εξαίρεση», που παραμένουν μαζί παρά τις προκλήσεις και τους πειρασμούς της δημοσιότητας και των οποίων η σχέση δείχνει να δυναμώνει χρόνο με τον χρόνο

Ο κόσμος της σόου μπιζ είναι γεμάτος με γάμους και διαζύγια «αστραπή» διασήμων, με το κρεβάτι ορισμένων celebrities (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) να θυμίζει… παρέλαση, στην οποία ο ένας σύντροφος διαδέχεται τον άλλον ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Υπάρχουν ωστόσο και τα ζευγάρια «εξαίρεση», εκείνα που παραμένουν μαζί παρά τις προκλήσεις και τους πειρασμούς της δημοσιότητας και των οποίων η σχέση δείχνει να δυναμώνει χρόνο με τον χρόνο. Μπορεί να μην είναι πολλά, όμως η συζυγική τους ευτυχία και η πληρότητα την οποία φαίνεται πως έχουν αποκτήσει μέσω της συμβίωσής τους αποτελεί ένα ισχυρό παράδειγμα προς μίμηση.

Ο ιστότοπος Bored Panda παρουσίασε 15 από αυτά τα ζευγάρια, με την ενδιαφέρουσα λίστα να περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα της σόου μπίζ, όπως η Beyonce και ο Jay Z, η Jada Pinkett Smith και ο Will Smith, ο Tom Hanks και η Rita Wilson κ.λπ. Δείτε τα αγαπημένα ζευγάρια παρακάτω μαζί με τα χρόνια που είναι μαζί!