Μετά από 16 αποβολές, ούτε που φανταζόταν ποτέ ότι θα κατάφερνε να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειο της ζωής της, να γίνει μητέρα.

Η Kayleigh Wood έμεινε για πρώτη φορά έγκυος στην ηλικία των 16 ετών. Παρόλο το αρχικό της ξάφνιασμα, το γεγονός ότι μερικές εβδομάδες αργότερα υπέστη την πρώτη της αποβολή ήταν ένα μεγάλο σοκ για εκείνη.  Δυστυχώς κατά την διάρκεια των ετών, η Wood είχε κι άλλες αποβολές, πριν καλά καλά συμπληρώσει την 8η εβδομάδα,  χωρίς ποτέ κανένας γιατρός να της εξηγήσει την αιτία.

Μέχρι πριν από δύο χρόνια, όταν στο Νοσοκομείο του Λονδίνου οι χειρουργοί ανακάλυψαν την αιτία…υπερβολικές κύστες στη μήτρα της. Η επέμβαση για την αφαίρεσή τους ήταν πλέον μονόδρομος.  

Αφού λοιπόν τις αφαίρεσε με επέμβαση και μετά από μια ακόμη αποβολή, η κυρία Wood έμεινε έγκυος για… δέκατη έβδομη φορά! Αυτή ήταν και η τυχερή της!!! Γέννησε τον Reggie, το πλασματάκι που της άλλαξε την ζωή.

«Δεν τολμούσα να ονειρευτώ ότι θα γεννήσω. Ήμουν τρομαγμένη μετά από όλα αυτά τα χρόνια, φοβόμουν ότι θα το έχανα κι αυτό στο τέλος. Ανησυχούσα κάθε μέρα της εγκυμοσύνης μου».

Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι το αμνιακό υγρό γύρω από το μωρό της είχε εξαφανιστεί, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο. Έτσι, έκανε μια επείγουσα καισαρική τομή.

«Η στιγμή που τελικά τον κράτησα στην αγκαλιά μου, ήταν απερίγραπτη. Ήταν το πιο εκπληκτικό συναίσθημα. Νιώθω απίστευτα τυχερή. Είναι τόσο χαρούμενο μωρό. Πάντα χαμογελά! Αισθάνομαι ακόμα λυπημένη που έχω χάσει τόσα πολλά μωρά, αλλά τελικά αυτό το μωρό άλλαξε τη ζωή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News