Για το πλούσιο πρώτο τεύχος του 2018, ταξιδέψαμε στη
Νάπολη, συναντήσαμε τον διάσημο σεφ Τσίρο Σάλβο και μας αποκάλυψε βήμα-βήμα τα
μυστικά της ναπολιτάνικης πίτσας
.

Επίσης, στον
«Γευσιγνώστη» Ιανουαρίου προτείνουμε 70 δοκιμασμένες συνταγές για κάθε
περίσταση:



·       
Αφιέρωμα σαλατογεύματα.
Ολοκληρωμένες προτάσεις για καλύτερη
διατροφή.



·       
Vegan έκπληξη
με
κεφτέδες φασολιών.



·       
Ψαροφαγία:
Πρωτότυπα μαγειρέματα
με φρέσκο ελληνικό τόνο.



·       
Νόστιμα και πρωτότυπα πιάτα που
ετοιμάζονται μέσα σε
30’



·       
Εντυπωσιακά και νόστιμα
σάντουιτς
, που μπορούν να συναγωνιστούν 
και το πιο γκουρμέ πιάτο.



·       
Υπέροχα πρωινά



·       
Γλυκά με λεμόνι



·       
Ένα «μαγικό» τουρσί.
Μια εύκολη
παρασκευή που μεταμορφώνει όλον τον χρόνο κάθε φαγητό που χρειάζεται φρέσκο
λεμόνι.



·       
Τις διευθύνσεις για τα καλύτερα
φαλάφελ
σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Ο
Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!


 




Την Κυριακή 21
Ιανουαρίου με το «ΒΗΜΑ»