Η Lesleigh Cetinguc και ο σύζυγός της ήξεραν από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκαν ότι ήθελαν να κάνουν παιδιά. Δυστυχώς, σύντομα ανακάλυψαν ότι είχαν πρόβλημα γονιμότητας. Το ζευγάρι, δεν έχασε χρόνο και αποφάσισε ν’ακολουθήσει τον δρόμο της εξωσωματικής γονιμοποιήσης, τον οποίο πέρασε με επιτυχία στο πρώτο τους παιδί, Lochlan.  Όταν όμως ήρθε η ώρα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, το ζευγάρι έζησε δύο αποβολές πριν δεχτεί το μωρό του, Lennon, τον περασμένο Δεκεμβρίου.

Η αποβολή είναι ένα από τα πράγματα που σπάνια μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτά , παρόλο που δυστυχώς είναι πολύ συχνά.Μετά την πρώτη της αποβολή, η Lesleigh ήταν συγκλονισμένη από το συναισθηματικό και σωματικό φόρτο που άφησε πάνω της. «Είδαμε έναν άδειο μαύρο κύκλο.  Ήταν μια περίεργη κατάσταση για μένα. Το σώμα μου ένιωθε  «τελειωμένο» αλλά το μυαλό και η καρδιά μου συνέχιζαν  σε μια κατάσταση απέραντης θλίψης. Ήμουν σε μια ομίχλη. Ένιωθα, σαν να είμαι με την πλάτη στο πάτωμα και να κοιτάω τον ουρανό ενώ ο υπόλοιπος κόσμος περνάει από πάνω μου»

Λίγους μήνες αργότερα, η Lesleigh μένει ξαφνικά έγκυος για άλλη μια φορά – αυτή τη φορά με φυσικό τρόπο.

«Προσπαθήσαμε να μην είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, αλλά θα είμαι ειλικρινής, ήμουν γεμάτη χαρά», θυμάται η Lesleigh από την ημέρα που είδε δύο γραμμές στο τεστ εγκυμοσύνης. Δυστυχώς η χαρά της δεν κράτησε πολύ και λίγες εβδομάδες αργότερα υπέστη και την δεύτερη αποβολή.

Μετά την καταιγίδα δεν έρχεται και το ουράνιο τόξο;  

Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε η  Lesleigh η οποία θέλοντας να αποτίνει φόρο τιμής στο μωρό της,  χρησιμοποίησε τα όλα τα υλικά από το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης -φιαλίδια, τους σωλήνες, τα καπάκια και τα βάζα- για να δημιουργήσει μια εκπληκτική φωτογραφία του μωρού που πολέμησε τόσο σκληρά για να αποκτήσει.  Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τον Kelley Chance του Kelley Photo, δείχνει ένα ουράνιο τόξο με υλικά εξωσωματικής γονιμοποίησης και το αξιολάτρευτο μωρό να κάθεται επάνω σε ένα χνουδωτό λευκό σύννεφο.

«Για μένα ενσωματώνει όλη την αγάπη, την ελπίδα και τον πόνο που έρχεται με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Είναι η δημιουργία ενός θαύματος.» λέει η ευτυχισμένη μαμά