Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος:

Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.

Βήμα – βήμα, η διαδικασία και οι τεχνικές για σίγουρη επιτυχία.

 

Ακόμη, η καλύτερη μαγειρίτσα, ρουμελιώτικα γαρδουμπάκια, υπέροχες πίτες και γλυκά.

 

Την Κυριακή 1 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»

 

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

 

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

 

Ακολουθήστε το στο Google News