Κριός

Τις πρώτες μέρες του μήνα ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη. Τόσο η ερωτική σου επιθυμία, όσο και το σεξαπίλ σου βράζει! Μετά έρχεται μια ανάδρομη Αφροδίτη και σε ταρακουνάει συθέμελα! Ξεκινάς να σκέφτεσαι πολλά και να μετανιώνεις ακόμα περισσότερα. Αν είσαι ελεύθερος θέλεις να σκεφτείς τι είναι εκείνο που τελικά θέλεις από έναν σύντροφο, ενώ αν είσαι δεσμευμένος κάνεις έντονες σκέψεις ανανέωσης της σεξουαλικής σου ζωής με το ταίρι σου.

Ταύρος

Όλα καλά και όλα ωραία ξεκινούν σε αυτόν τον μήνα και εσύ δεν πιστεύεις την τύχη σου. Δίκιο έχεις! Με την Αφροδίτη ανάδρομη, τα πράγματα αλλάζουν άρδην! Κάτι δεν σου πολυαρέσει στην κοινή σου πορεία με τον σύντροφο σου και συνεχώς τρώγεσαι για εντάσεις. Ξαφνικά και ένα πρόσωπο υπεράνω υποψίας σου εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον και μπερδεύεσαι ακόμα πιο πολύ.

Δίδυμος

Στο πρώτο δεκαήμερο είσαι το επίκεντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος στο γραφείο. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν και εσύ το χαίρεσαι και καλά κάνεις. Όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο αθώα κι χρειάζεται προσοχή στο πως θα αντιμετωπίσεις αυτά τα σχόλια, καθώς μπορούν να γίνουν ενοχλητικά! Στο δεύτερο δεκαήμερο κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά χωρίς μέλλον….

Καρκίνος

Ενώ έχεις αποφασίσει να τα δώσεις όλα και να ξεκολλήσεις από το παρελθόν σου, που σε κρατάει πίσω, η ανάδρομη Αφροδίτη έχει άλλα σχέδια για σένα. Αναμοχλεύεις τα παλιά και ξύνεις πληγές (εύκολο για σένα) με σκοπό να αποκαρδιώνεσαι και να απογοητεύεσαι. Στο τέλος του μήνα, το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και πρέπει να προσέξεις πολύ καλά πριν ανοίξεις.

Λέων

Είσαι το πιο ερωτικό ζώδιο του μήνα. Οι πλανήτες είναι χαρούμενοι μαζί σου και ο 7ος οίκος σου σε βάζει στο μάτι του ερωτικού κυκλώνα! Αυτό σημαίνει έντονη ανασκόπηση και βαθιά σκέψη για το πώς θα συνεχίσεις στην ζωή σου. Ναι περνάς καλά μόνος σου, αλλά μήπως βαριέσαι κιόλας; Θέλεις κάποιον κοντά σου ή προτιμάς να μην έχεις δεσμεύσεις;

Παρθένος

Ο μήνας μπαίνει δυνατά και σε ξεσηκώνει από τις πρώτες κιόλας μέρες. Μην εκπλαγείς αν σου χτυπήσει την πόρτα ένας έρωτας χωρίς… φρένα! Εσύ σαν Παρθένος από την μια αφήνεσαι, από την άλλη δημιουργείς ερωτηματικά στο μυαλό σου. Με την ανάδρομη Αφροδίτη ψάχνεις τα παλιά και αναμοχλεύεις περασμένα μεγαλεία. Σκέφτεσαι συνεχώς «τι θα γινόταν εάν..» και κουράζεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου.