Έφτασε και πάλι η εποχή του Halloween, του Thanksgiving και της Día de los Muertos, της «Ημέρας των Νεκρών».
Είτε συμμετέχετε στις σχετικές εορταστικές εκδηλώσεις είτε απλώς τις παρακολουθείτε με ενδιαφέρον, η The Body Shop σας προσκαλεί να γιορτάσετε κι εσείς μαζί της αγκαλιάζοντας όλους αυτούς τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τις παραδόσεις που συνδέονται με τις συναρπαστικές γιορτές του φθινοπώρου.

Επειδή εσείς το ζητήσατε, η special edition Vanilla Pumpkin είναι και πάλι εδώ για να σας βάλει στο πνεύμα των φθινοπωρινών γιορτών με μοναδικά προϊόντα περιποίησης. Η δημοφιλής σειρά, με το χαρακτηριστικό, απολαυστικό της άρωμα, επιστρέφει φέτος ανανεωμένη. Οι limited edition συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τα πλούσια χρώματα της φθινοπωρινής φύσης και ταυτόχρονα τιμούν την παραδοσιακή τέχνη και το περίτεχνο μακιγιάζ που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Día de los Muertos που γιορτάζεται σε ολόκληρη την Λατινική Αμερική.

Η εποχική αυτή σειρά θα σας κάνει να την ερωτευτείτε στη στιγμή! Τα τρία υπέροχα προϊόντα περιποίησης αυτής της special edition σειράς διαθέτουν υπέροχες κρεμώδεις υφές και ένα ακαταμάχητο άρωμα. Είναι εμπλουτισμένα με γλυκιά βανίλια Μαδαγασκάρης που συλλέγεται προσεκτικά με τα χέρια και συνδυάζεται απολαυστικά με το εθιστικό, φθινοπωρινό άρωμα των καβουρδισμένων σπόρων γλυκιάς κολοκύθας και τις ζεστές νότες από σπόρους tonka, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου.