Η παγκόσμια τάση της κορεάτικης περιποίησης, που εν συντομία αποκαλείται K-Beauty, συνεχίζει να είναι hot. Τα social media των celebrities κατακλύζονται από κορεάτικες μάσκες και καλλυντικά, ενώ οι πωλήσεις των αντίστοιχων brands συνεχίζουν να αυξάνονται παγκόσμια κατακόρυφα.

Στην Ελλάδα, αργήσαμε να υιοθετήσουμε την τάση -τουλάχιστον ως τώρα-, κυρίως λόγω του ότι υπήρχε έλλειψη καταξιωμένων κορεάτικων καλλυντικών. Εντάξει, «έφταιγαν» και τα 10 στάδια φροντίδας που ακολουθούν οι Κορεάτισσες. Η άφιξη λοιπόν των Jowaé είναι ένα γεγονός που έχει χαροποιήσει όλους τους λάτρεις του K-Beauty. Μία από αυτές είναι και η beauty editor του Vita, Κατερίνα Τσιλιμιδού, η οποία τα γνώρισε, τα δοκίμασε και τα ξεχώρισε.

 

Tα 4 καλλυντικά Jowaé που πλέον δεν αποχωρίζομαι:

* Νερό Καθαρισμού με μικύλλια. Κάνει αποτελεσματικό καθαρισμό σε πρόσωπο και μάτια. Ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για τον ευαίσθητο.

* Ενυδατικό Νερό Περιποίησης. Ανάλαφρο mist που τονώνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την ενυδάτωση. Ιδανικό για μετά τον καθαρισμό ή οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

* Συμπυκνωμένος Ορός Νεότητας κατά των κηλίδων. Για αψεγάδιαστη όψη, εφαρμόστε τον ενεργοποιητή λάμψη και νεότητας, με έγχυμα λευκού τσαγιού. Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για το best seller της Jowaé.

* Μάσκα Αναδόμησης Με Νερό. Όταν αισθάνομαι την επιδερμίδα μου να με «τραβάει» -που είναι σύνηθες φαινόμενο όταν κάνει κρύο- τότε χρησιμοποιώ αυτή τη μάσκα. Πλούσια σε έλαιο καμέλιας, αφήνει την επιδερμίδα άνετη και απαλή.

Το απλουστευμένο KBeauty της Jowaé

Ενώ η κορεάτικη πρωϊνή περιποίηση αποτελείται από 8 βήματα και η βραδινή από 10, η Jowaé έρχεται να απλοποιήσει τη διαδικασία, σε μόλις 4 βήματα. Αυτά είναι τα εξής:

  1. Σχολαστικός καθαρισμός. Μέχρι το βαμβάκι να βγαίνει καθαρό.
  2. Προετοιμασία της επιδερμίδας με το ενυδατικό νερό περιποίησης
  3. Ενεργοποίηση, με τον συμπυκνωμένο ορό νεότητας
  4. Διόρθωση. Εφαρμόζουμε την κρέμα ματιών και στη συνέχεια την αντίστοιχη σύνθεση (ενυδατική ή αντιρυτιδική) στο πρόσωπο.

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τα καλλυντικά Jowaé

  • Το όνομά τους στα κορεάτικα σημαίνει «αρμονία» (πώς προφέρονται; δες το βίντεο)
  • Βασίζονται στην νοτιοκορεάτικη τεχνογνωσία και παράγονται στη Γαλλία
  • Μόνο αυτά περιέχουν φωτοφαινόλες*
  • Οι συνθέσεις τους είναι ως επί το πλείστον φυσικές, χωρίς parabens, ορυκτά έλαια, σιλικόνες, συστατικά ζωϊκής προέλευσης και τεχνητά χρώματα.
  • Είναι η πρώτη μάρκα καλλυντικών στο Φαρμακείο, με φιλοσοφία από την Απω Ανατολή
  • Η γκάμα τους περιλαμβάνει φροντίδα για πρόσωπο, σώμα, αλλά και χείλη / χέρια

*Τι είναι οι φωτοφαινόλες

Μία ομάδα αντιοξειδωτικών συστατικών, που έχουν τέσσερις θεμελιώδεις δράσεις απέναντι στην επιδερμίδα: Την προστατεύoυν από τη ρύπανση, τον ήλιο, το στρες και την κούραση, 2. την αποτοξινώνουν 3. επανορθώνουν τις φθορές της και 4. χαρίζουν λάμψη

Οι φωτοφαινόλες ανακαλύφθηκαν από τους γάλλους και κορεάτες επιστήμονες της Jowaé, στο παχύφυτο sempervivum tectorum, και απέσπασαν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. 

Οι φωτοφαινόλες είναι αποκλειστική τεχνολογία της Jowaé και δε θα τις βρεις πουθενά αλλού.

Πού θα βρεις τα Jowaé:

Σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και στα Hondos Center και Carelab.

Αν θες να μάθεις περισσότερα, κάνε κλικ στο www.jowae.gr ή ακολούθησε τη σελίδα @Jowae_hellas σε instagram και FB