Ο Ταύρος είναι ίσως το πιο εργατικό ζώδιο! Ακούραστος και ιδιαίτερα ενεργητικός  παθιάζεται με την δουλειά του. Θέλει να έχει μια οικονομική επιφάνεια για αυτό θα προσπαθήσει να είναι ο καλύτερος στον τομέα του.

Με αποφασιστικότητα και πείσμα θα πορευτεί στο επαγγελματικό στερέωμα και θα δουλεύει χωρίς να κοιτάει το ρολόι. Έχει τεράστια πειθαρχία και μπορεί να διαπρέψει όπου επιθυμήσει! Θα αφοσιωθούν στην εργασία τους αλλά ίσως λόγω επιπολαιότητας να κάνουν μικρά λαθάκια.

Αγαπούν τα ταξίδια και μπορούν εύκολα να ασχοληθούν με επαγγέλματα που αφορούν το περιβάλλον ή την γεωγραφία. Αγαπούν την γνώση και θα μπορούσαν να γίνουν δάσκαλοι ή καθηγητές. Έχουν έφεση στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων για αυτό και μπορούν να ασχοληθούν με τις τέχνες, όπως ο χορός. Ενδεικτικό παράδειγμα η Μάρθα Γράχαμ!

Μπορούν να σταθούν σε περιβάλλοντα ανταγωνιστικά και επίμονα. Αγαπούν την πολυτέλεια και μπορούν εύκολα να πουλήσουν. Ιδανικοί πωλητές! Έχουν και καλή αίσθηση του χρήματος για αυτό αρκετοί ασχολούνται με τα λογιστικά, χρηματιστήριο ή τράπεζες.

Ακολουθήστε το στο Google News