Τρώτε 5 γεύματα την ημέρα

Τα πολλά μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνουν το μεταβολισμό να «δουλεύει» καλύτερα αυξάνοντας τις καύσεις του. Γι’ αυτό φροντίστε να τρώτε 5 γεύματα την ημέρα και να μην αφήνετε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γευμάτων σας.

Ετοιμάστε πρωινό

Φροντίστε το πρωινό σας να είναι το πιο πλούσιο και δυναμωτικό γεύμα της ημέρας. Ιδέες:

Τονωθείτε με ένα σνακ

Μην παραλείπετε ποτέ το δεκατιανό και το απογευματινό, ακόμα και αν δεν πεινάτε. Τα ενδιάμεσα σνακ θα σας τονώσουν, θα σας προστατέψουν από τυχόν παρασπονδίες και όπως είπαμε και παραπάνω θα βελτιώσουν τα επίπεδα του μεταβολικού σας ρυθμού. Ένα φρούτο ή μια μπάρα δημητριακών χωρίς γλουτένη Sweet & Balance που έχει μόνο 86 θερμίδες για παράδειγμα είναι ό,τι πρέπει. Θα σας δώσουν ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και δεν θα σας επιβαρύνουν με πολλές θερμίδες.

Σαλάτα, το τέλειο συνοδευτικό

Συνοδεύετε τα γεύματά σας πάντα με σαλάτα εποχής. Οι σαλάτες αποτελούν τον κρυφό διατροφικό άσο στο μανίκι σας. Επενδύστε σε αυτές, γιατί προσφέρουν αίσθημα κορεσμού και ελάχιστες θερμίδες.

Πάρτε το χρόνο σας

Μην τρώτε μπροστά στην τηλεόραση ή στα όρθια και βιαστικά. Φροντίστε να κάθεστε στο τραπέζι και να τρώτε αργά, μασώντας καλά την τροφή σας. Όταν τρώτε συνειδητά απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Πρώτα χωνέψτε και μετά κοιμηθείτε

Περιμένετε να περάσουν τουλάχιστον 1½ με 2 ώρες αφότου έχετε φάει και μετά πέφτετε για ύπνο.

Απολαύστε το γλυκό σας

Για να διατηρήσετε τη φόρμα σας πρέπει να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή που να τα περιέχει όλα, αλλά με μέτρο. Με αυτή τη λογική μπορείτε να καταναλώνετε τις αγαπημένες σας γλυκές απολαύσεις. Σύμμαχός σας σε αυτή την προσπάθεια είναι τα Sweet & Balance. Ετσι μπορείτε να απολαύσετε και την αγαπημένη σας γεμιστή σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη της Sweet & Balance ή να πιείτε το φανταστικό ρόφημα σοκολάτας Sweet & Balance που αντί για ζάχαρη περιέχει γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia.

Ενυδατωθείτε

Μην ξεχνάτε και την καθημερινή ενυδάτωση του οργανισμού σας. Πίνετε 7 με 8 ποτήρια νερό κάθε μέρα. Την ενυδάτωσή σας συμπληρώνουν και άλλα υγιεινά ροφήματα όπως το κλασικό τσάι ή το τσάι του βουνού, το φασκόμηλο κ.λπ. Οι υγιεινές επιλογές ροφημάτων και θα σας ενυδατώσουν και θα σας προσφέρουν απόλαυση χωρίς ενοχές αν χρησιμοποιείτε επιτραπέζιο γλυκαντικό Sweet & Balance.