Ένας ισχυρός δεσμός μπορεί να δημιουργηθεί από την ερωτική έλξη μεταξύ Δίδυμου και Τοξότη. Αυτοί οι δύο είναι εξαιρετικά συμβατοί, ναι μπορεί να συναντήσουν προβλήματα στην σχέση τους αλλά οι δύο τους μπορούν να τα ξεπεράσουν.

Ο Δίδυμος είναι το αντίθετο ζώδιο του Τοξότη και ο αντίθετος συνδυασμός θεωρείται καλός. Οι δύο τους είναι σε συνεχή κίνηση, άρα δύσκολα να βαρεθεί ο ένας τον άλλον.

Ο Δίδυμος είναι αρκετά ικανός να παρέχει στον περιπετειώδη Τοξότη την ανεξαρτησία που χρειάζεται σε μια σχέση, επειδή και ο Δίδυμος έχει την ίδια ανάγκη.

Ενώ ο Τοξότης χρειάζεται ανεξαρτησία, ο Δίδυμος χρειάζεται πνευματική ελευθερία και οι ανάγκες τους μοιάζουν. Και στους δύο αρέσει να αποκτούν νέες εμπειρίες, να γνωρίζουν καινούριους ανθρώπους και είναι σίγουρο πως θα ζήσουν μεγάλες περιπέτειες μαζί. Και στους δύο αρέσει να μεταπηδούν από το ένα πράγμα στο άλλο, προκειμένου να αποκτήσουν όσο περισσότερες εμπειρίες γίνεται.

Το κοινό τους σημείο είναι τα ταξίδια! Νέοι προορισμοί και η χαρά της ανακάλυψης θα είναι αυτό που θα σας δέσει σαν ζευγάρι, ποτέ δεν θα βαρεθείτε να ταξιδεύετε μαζί!

Μαζί μπορούν να αναλάβουν μια πρωτοβουλία και να την φέρουν εις πέρας. Ο ανταγωνισμός είναι ένα αγκάθι στην σχέση καθώς και οι δύο θέλουν να έχουν το πάνω χέρι.