Κριός

Απαλλαγείτε από τα περιττά! Κόψτε γέφυρες με το παρελθόν και οτιδήποτε σας κρατάει πίσω.

Ταύρος

Από μέσα σας βράζετε. Είναι αλήθεια πως έχετε έντονο εκνευρισμό, αλλά δεν σας φαίνεται. Μήπως να μην τα κρατάτε όλα μέσα σας;

Δίδυμοι

Επενδύστε σε νέες επαφές. Νέοι φίλοι και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα σας ανανεώσουν και θα ενισχύσετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Καρκίνος

Οι αλλαγές είναι απότομες και μεγάλες. Πρέπει να είστε έτοιμοι για εφεδρικά πλάνα και να επιδείξετε μεγάλη και γρήγορη προσαρμοστικότητα.

Λέων

Μην μένετε κολλημένοι σε παλιές καταστάσεις. Αισθηματικά και επαγγελματικά, οι αλλαγές που συμβαίνουν είναι απότομες και καταιγιστικές, προσπαθήστε να μην μένετε κολλημένοι σε παλιές πρακτικές και συνήθειες.

Παρθένος

Οι επαγγελματικές αλλαγές σας βρίσκουν μετέωρους και αισθάνεστε να βρίσκεστε στο κενό. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν αρκετά την ψυχολογία σας και τις σχέσεις σας με συναδέλφους.

Ζυγός

Ο σύντροφος σας θέλει να δοκιμάσει καινούργια πράγματα και αυτό σας φοβίζει. Μήπως να μην είστε τόσο προκατειλημμένοι;

Σκορπιός

Οι ευθύνες στην δουλειά σήμερα είναι πολλές και απαιτητικές. Μείνετε συγκεντρωμένοι και αποδείξτε πως μπορείτε να κάνετε θαύματα!

Τοξότης

Αρχίστε να αλλάζετε την διάθεση σας και να βλέπετε την ζωή πιο θετικά. Αφήστε πίσω συναισθηματικές απογοητεύσεις και κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη. Μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας στάτους και να βρεθείτε πιο κοντά με την οικογένεια σας.

Υδροχόος

Βρείτε το κέφι και την ανεμελιά σας! Κανονίστε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή μια δραστηριότητα με φίλους.

Ιχθύς

Μια νέα γνωριμία θα σας απασχολήσει και φαίνεται πως δεν είναι και τόσο φιλική τελικά!