Κριός

Ο Ποσειδώνας σας εξάπτει την φαντασία και σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Προσοχή όμως μην χαθείτε μέσα στο όνειρο!

Ταύρος

Η προσοχή σας διασπάται και φαίνεται να αγνοείται το παρασκήνιο που συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη σας δίνει νέους τρόπους επικοινωνίας με φίλους, κάτι που μπορεί να παρεξηγηθεί. Εξηγήστε τους πως η αλλαγή στην συμπεριφορά σας, δεν είναι απαραίτητα κακή.

Καρκίνος

Κάποιες απρόοπτες εντάσεις θα δημιουργηθούν με το ταίρι σας και αυτό θα σας στεναχωρήσει. Μην υπερβάλλετε, προσπαθήστε να λύσετε τις μικρές σας διαφορές με διάλογο και σύνεση.

Λέων

Η ξεγνοιασιά και η καλοπέραση είναι τα δύο στοιχεία που θα απασχολήσουν αυτόν τον καιρό. Μην το παρακάνετε με καταχρήσεις!

Παρθένος

Ξεκαθαρίστε την πορεία της σχέσης σας και μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει χωρίς να συζητάτε με το ταίρι σας αυτά που σας ενοχλούν.

Ζυγός

Έχετε μεγάλη ανάγκη να αφήσετε πίσω σας άγχη και σκοτούρες, αλλά δεν προσπαθείτε να κάνετε τίποτα για αυτό. Ξεκινήστε να ξεκαθαρίζετε καταστάσεις, που σας προκαλούν δυσφορία.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να συμβιώσετε με το ταίρι σας δίχως γκρίνια και ζήλιες. Δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε τόσο και να χαλάτε το όμορφο κλίμα στην σχέση σας.

Τοξότης

Επιτέλους βγαίνετε από το καβούκι σας και επιζητείτε την προσοχή. Διασκεδάστε και αναζητήστε ένα ερωτικό ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Η διάθεση σας έχει αλλάξει και έχετε μεγάλη όρεξη για συλλογικές δραστηριότητες με φίλους. Επιδοθείτε στο αγαπημένο σας σπορ ή σε ένα μικρό ταξίδι αναψυχής.

Υδροχόος

Η επικοινωνία με τους γύρω σας δυσχεραίνει και αυτό αρχίζει να έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Μήπως να μείνετε λιγάκι μόνοι;

Ιχθύς

Η ζωντάνια σας επιστρέφει και μαζί με αυτήν ο ενθουσιασμός και η ενέργεια σας.