Με μια καριέρα που μετράει τέσσερις δεκαετίες, πέντε βραβεία Grammy και μοναδικό στυλ που σαρώνει στο κόκκινο χαλί, το θρυλικό status της Σελίν Ντιόν είναι πια αναμφισβήτητο.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από γνωστή εταιρεία καλλυντικών, η οποία ανακοίνωσε σήμερα ότι η τραγουδίστρια των πολλαπλών επιτυχιών θα διαδεχθεί τις Έλεν Μίρεν και Τζέιν Φόντα ως κεντρικό πρόσωπο της φετινής της καμπάνιας. Η παρθενική της εμφάνισή σαν εκπρόσωπος της εταιρείας έγινε μόλις χτες και αφορά στις βαφές μαλλιών.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Η Ντιόν είπε στο πρώτο της ραντεβού με το εμπορικό σήμα: «Δεν το περίμενα ποτέ αυτό, ειδικά σε ηλικία 51 ετών. Σκέφτηκα σοβαρά αυτήν την πρόταση γιατί, αν το όνομά μου είναι πάνω σε κάποιο προϊόν , ήθελα να πιστεύω πραγματικά σε αυτό».

Εκτός από τις Μίρεν και Φόντα, η Ντιόν θα εμφανιστεί μαζί με πρέσβειρες όπως η Άμπερ Χέρντ, η Μπάρμπαρα Πάλβιν και η Μαρία Μπόργκες. «Θαυμάζω πραγματικά αυτό που αντιπροσωπεύει η εταιρεία και είμαι ενθουσιασμένη που χρησιμοποίησα τη φωνή μου για να εμψυχώσω όλους να αισθάνονται όμορφοι με τους εαυτούς τους, να έχουν αυτοπεποίθηση και να μαθαίνουν να αγκαλιάζουν τους εαυτούς τους», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, η Ντιόν είπε ότι κοιτάει μόνο μπροστά. «Αισθάνομαι τόσο καλά τώρα που δεν θέλω καν να σκεφτώ τα είκοσι ή τριάντα μου χρόνια, όταν ακόμα ανακάλυπτα τον εαυτό μου».

«Τώρα αγκαλιάζω τον εαυτό μου και αισθάνομαι ελεύθερη να κάνω ό, τι θέλω, όπου θέλω, όταν θέλω. Είμαι ευγνώμων για να συνεχίσω, ποτέ δεν είχα αισθανθεί τόσο όμορφη, ισχυρή και αισθάνομαι ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Σήμερα είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου και δεν θέλω να γυρίσω πίσω, προχωράω μπροστά».

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: