Κριός

Σήμερα αισθάνεστε μπερδεμένοι και τίποτα δεν μπορεί να σας φτιάξει το κέφι. Από την μια τα ερωτικά σας είναι χειρότερα από ποτέ και από την άλλη ένα οικογενειακό πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στην λίστα των υποχρεώσεων σας.

Ταύρος

Μια μεγάλη επιστροφή από το παρελθόν έρχεται να σας βάλει σε νέα ερωτικά διλήμματα. Προσέξτε την θέση σας και μην δείξετε τις προθέσεις σας από τώρα.

Δίδυμοι

Όσον αφορά μια νέα επαγγελματική πρόκληση πρέπει να την δεχτείτε. Μην επαναπαύεστε στο σήμερα, φροντίστε για το μέλλον.

Καρκίνος

Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα προμηνύεται αβέβαιο. Πρέπει να αποδείξετε πολλά και να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να αποδείξετε την αξία σας.

Λέων

Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε συνεχώς με συναδέλφους προκειμένου να έχετε  διπλωματικές σχέσεις μαζί τους.

Παρθένος

Επενδύστε στο πνεύμα και όχι στην ύλη. Διαλέξτε την συντροφιά ενός λογοτεχνικού βιβλίου έναντι μια βαρετής κοινωνικής υποχρέωσης.

Ζυγός

Αφήστε κατά μέρους τους εγωισμούς και δείξτε αγάπη και τρυφερότητα στο ταίρι σας.

Σκορπιός

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξαναγυρίζει στην ζωή σας. Σκεφτείτε καλά πριν επιδιώξετε μια νέα συνάντηση μαζί του.

Τοξότης

Σήμερα αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση που έχει σχέση με τα οικονομικά σας πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά όλες τις πιθανές παραμέτρους.

Αιγόκερως

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα κάποιος συνεργάτης ή κοντινός σας φίλος σας εξομολογηθεί τον έρωτα του.

Υδροχόος

Η μέρα θα χαρακτηριστεί από αισθηματικά σκαμπανεβάσματα και αρκετή κυκλοθυμία. Προσπαθήστε να τιθασεύσετε τις σκέψεις και τα λόγια σας.

Ιχθύς

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου είστε προικισμένοι σήμερα με μια σημαντική οικονομική εύνοια! Εκμεταλλευτείτε την άμεσα.