Αν είστε από εκείνες τις τυχερές γυναίκες με αψεγάδιαστο δέρμα, χωρίς σημάδια και σπυράκια, τότε μάλλον δε σας φαίνεται αδιανόητο να βγείτε από το σπίτι χωρίς ίχνος μέικ απ.

Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που η ακμή δεν τις εγκατέλειψε μετά την εφηβεία, το να μη φορέσετε μέικ απ ίσως σας ακούγεται τρομακτικό.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί όπως και αν είναι το δέρμα του προσώπου σας, μπορείτε να πετύχετε ένα λαμπερό μακιγιάζ χωρίς να χρησιμοποιήσετε foundation.

Ορίστε τα βήματα για να το πετύχετε αυτό.

  1. Απλώστε την αντηλιακή σας κρέμα και μόλις απορροφηθεί, απλώστε κονσίλερ στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στα πλαϊνά της μύτης, στα σημάδια και τα σπυράκια σας.
  2. Περάστε μερικές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας.
  3. Απλώστε ένα κρεμώδες κραγιόν (αποφύγετε τα ματ κραγιόν, καθώς χρειάζεται περίγραμμα χειλιών πριν την εφαρμογή τους) στα χείλη σας και στα μάγουλά σας. Το κραγιόν στα μάγουλα αντί για ρουζ, αποτελεί το αγαπημένο makeup tip της Έμιλι Ρατακόφσκι και μόλις το δοκιμάσετε θα γίνει και δικό σας αγαπημένο!

Αποφεύγοντας τη χρήση foundation, το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο φυσικό και νεανικό, ενώ παράλληλα δε θα επιβαρύνετε το δέρμα σας.