Κριός

Προειδοποίηση προς όλους! Ο Ιούλιος θα μας τυραννήσει όχι μόνο από άποψη θερμοκρασίας, αλλά και άποψη… δοκιμασίας. Μια τέτοια δοκιμασία περνάτε και εσείς και ο εκνευρισμός σας έχει φτάσει τα ύψη.

Ταύρος

Στην κατήφεια των ημερών, ένα μικρό προβάδισμα παίρνουν τα ερωτικά σας! Μπορεί οι εξελίξεις να σας ξαφνιάζουν, πάντα όμως ο ερωτικός σας σύντροφος στέκει δίπλα σας σαν μια σταθερά.

Δίδυμοι

Δίδυμοι του δεύτερου δεκαήμερου ξεκινήστε να βλέπετε με καλό μάτι νέες συνεργασίες. Μπορεί ο ανάδρομος να «σουλατσάρει» απρόσκοπτα και να μας τυραννάει, αλλά εσείς μπορείτε να θέσετε νέες βάσεις.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για χαλάρωση. Πως θα χαλαρώσετε όμως σε μια καυτή μέρα του καλοκαιριού γεμάτη εργασία και υποχρεώσεις; Μετά το απόγευμα τα άστρα θα αναλάβουν δράση!

Λέων

Μήπως να προσπαθήσετε μια άλλη μέθοδο; Η διπλωματία, ας πούμε, μπορεί να σας φέρει περισσότερα αποτελέσματα από την επίθεση και τα βαριά λόγια. Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε.

Παρθένος

Προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε την ζωή σας. Ειδικά θέματα που αφορούν συναισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα χρίζουν άμεσης προστασίας. Μην αφήσετε εκκρεμότητες να μπουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ζυγός

Κούραση, εξάντληση και βαρεμάρα είναι το τρίπτυχο της σημερινής ημέρας. Εξαντλείται το σώμα και εσείς εξαντλείτε τους άλλους με γκρίνια σας. Που θα πάει όλο αυτό;

Σκορπιός

Στον τομέα των επενδύσεων καλό θα είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι! Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή κινήσεις που περιέχουν ρίσκο. Αφήστε όλα αυτά για μετά τις 28 Ιουλίου.

Τοξότης

Η μέρα σήμερα ζητά τολμηρά βήματα στα ερωτικά σας θέματα. Μην φοβηθείτε να διεκδικήσετε σθεναρά το ταίρι σας, αλλά και να τον εκπλήξετε ευχάριστα με μια πρόταση για έξοδο ή ένα ταξίδι.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι δεν σας αναγνωρίζουμε! Τα πισωγυρίσματα στον ερωτικό τομέα είναι κάτι που απευχόμαστε για εσάς, αλλά εσείς πια το έχετε παρακάνει. Πριν αποφασίσετε να κάνετε διακοπές με τον πρώην σας, βρείτε λίγη αυτοεκτίμηση και αναθεωρείστε.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από το καθημερινό στρες και οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε μίζεροι και κακόκεφοι. Ο Ιούλιος είναι απαιτητικός μήνας, αλλά αυτό μάλλον το έχετε ήδη καταλάβει.

Ιχθύς

Κάποιοι στόχοι σας, ήδη από τον Ιούνιο, έχουν όχι μόνο μπει σε εφαρμογή αλλά είναι πολύ κοντά στην απόλυτη επίτευξη τους. Μην τα παρατάτε, δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και θα αποζημιωθείτε.