Κριός

Αυξήστε την απόδοση σας στον εργασιακό σας τομέα και αποδείξτε σε συναδέλφους αλλά και στον ανώτερο σας, ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στα δύσκολα αλλά και να αναλάβετε μεγάλες ευθύνες.

Ταύρος

Στο προσωπικό και εργασιακό τομέα τα πράγματα δεν πάνε καθόλου άσχημα. Δεδομένης της συνθήκης, αρκετές θα είναι ευκαιρίες για ανανέωση και νέα ξεκινήματα. Άλλωστε το έχετε φοβερή ανάγκη!

Δίδυμοι

Μπορεί να χρειαστεί να κάμψετε τον εγωισμό σας, αλλά η μετριοπάθεια σήμερα θα ανταμειφθεί. Θυμηθείτε πως λειτουργείτε καλύτερα μέσα σε μια ομάδα, παρά μόνος σας σε ένα επαγγελματικό θέμα.

Καρκίνος

Μπορείτε να αλλάξετε την ζωή σας, αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε την γενική εικόνα. Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, σωστά;

Λέων

Θέλετε να βγάλετε χρήματα – κλασσικό – αλλά κάτι σας κολλάει. Είτε είστε πολύ κουρασμένοι για να τρέξετε παραπάνω, είτε φοβάστε πως κάτι μπορεί να πάει λάθος. Λέοντες θυμηθείτε την ηγετική σας τάση και κυριεύστε!

Παρθένος

Γενικά χρειάζεται ελιγμός. Οι τελευταίες μέρες έχουν αποδείξει πως χρειάζονται ψυχραιμία και σταθερότητα στις απόψεις σας. Κινηθείτε με σταθερότητα και μην κάνετε βαρύγδουπες δηλώσεις (όσο και να σας αρέσουν).

Ζυγός

Βασανίστε λιγάκι παραπάνω το μυαλό σας σήμερα! Δεν είναι όλες οι στιγμές κατάλληλες για χιούμορ, ούτε για ελαφρότητες. Μιλήστε με σοβαρότητα και δώστε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες της ζωής σας.

Σκορπιός

Οι πιέσεις που δέχεστε σε οικογενειακό επίπεδο είναι αρκετές. Οι απαιτήσεις όλων απέναντι σας διογκώνονται και δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει.

Τοξότης

Αναθεωρήστε άμεσα τις απόψεις σας για καίρια θέματα, ειδικά σε ερωτικά και φιλικά ζητήματα, για να αποφύγετε εντάσεις. Η τακτική σας έχει αρχίσει να ενοχλεί τους γύρω σας.

Αιγόκερως

Εκτιμήστε σωστά την ζωή σας και επιδείξτε σεβασμό στους γύρω σας. Παραπονιέστε συνεχώς για την ζωή σας, δίχως να έχετε σκοπό να κάνετε εκείνες τις αλλαγές που μπορούν να σας απελευθερώσουν.

Υδροχόος

Υδροχόοι μιας και δεν φοβάστε τις προκλήσεις, μην αποκαρδιώνεστε όταν χάνετε μια μικρή μάχη. Ξέρετε άλλωστε πώς να κερδίζετε τις εντυπώσεις, οπότε αφήστε την γοητεία και την ευφυΐα σας να κάνουν όλα τα υπόλοιπα.

Ιχθύς

Οι υποχρεώσεις σας πνίγουν, ή τουλάχιστον σας αγχώνουν. Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και επαγγελματικά πιέζεστε αρκετά, όμως τώρα είστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης ευκαιρίας. Να τα καταφέρετε!