Κριός

Οι ευθύνες εξασθενούν και οι υποχρεώσεις τακτοποιούνται. Όχι από μόνες τους, απλά αναλογιστείτε πως ο σωστός προγραμματισμός των τελευταίων ημερών έχει αποδώσει καρπούς!

Ταύρος

Αρχίζετε να καταλαβαίνετε πολύ καλά ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που ζητάτε από έναν σύντροφο! Δημιουργήστε εκτός από απαιτήσεις και τις βάσεις για μια νέα και υγιή σχέση.

Δίδυμοι

Ο εγωισμός σας λειτουργεί με αρνητικό πρόσημο στην ερωτική σας σχέση, Σήμερα ειδικά δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας, ούτε να ξεστομίσετε λόγια που δεν εννοείτε.

Καρκίνος

Η σχέση σας δοκιμάζεται και μαζί με αυτή και εσείς. Μια συζήτηση από καρδιάς θα βοηθούσε, αλλά θα πρέπει να αφήσετε απέξω κάθε είδους εγωισμό και γκρίνιες.

Λέων

Μια νέα γνωριμία θα σας συγκινήσει. Όχι δεν πρόκειται για κάτι ερωτικό, αλλά μια νέα συνάντηση με ένα άτομο θα σας κάνει να εμπιστευθείτε ξανά το ένστικτό σας, αλλά και πιστέψετε πάλι στην καλοσύνη των ανθρώπων.

Παρθένος

Αν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση θα πρέπει να έχετε μάθει ήδη πως οι αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι εκείνες που θα σας βγάλουν από το σκοτάδι. Αμοιβαίες όμως, όχι μόνο από τον έναν.

 

Ζυγός

Μια ανανεωτική διάθεση σας χαρίζει νέες συγκινήσεις αλλά και πίστη. Μαζί με μια υπόδειξη ενός συναδέλφου βρίσκεται μια καινούργια έμπνευση που μπορεί να σας απογειώσει.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει λιγάκι μελαγχολικούς και αρκετά σκεπτικούς. Σκέφτεστε το μέλλον της σχέσης σας ή μια επαγγελματική επιδίωξη σας.

Τοξότης

Αν οι διακοπές σας αργούν τότε σίγουρα η επαγγελματική σας απόδοση θα πέσει σήμερα. Δουλέψτε μεθοδικά και μην ξεχνάτε τον εαυτό σας. Θυμηθείτε: Όλα θα γίνουν και θα γίνουν άμεσα.

Αιγόκερως

Μια πρόσκαιρη γνωριμία σας έχει συναρπάσει, αλλά αισθάνεστε πως δεν είστε σε θέση να στηρίξετε κάτι παραπάνω. Ίσως να έχετε δίκιο, μην μπερδεύετε τον έρωτα με τον ενθουσιασμό.

Υδροχόος

Ιδανική μέρα για να εδραιώσετε την θέση σας στα επαγγελματικά, ενώ μια έκπληξη από τον σύντροφο σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

Ιχθύς

Η διάθεση σας αλλάζει και οι επιθυμίες σας περιλαμβάνουν: καλή παρέα, παραλίες και πολλές διακοπές. Μην χάνετε στιγμή!