Κριός

Η καλοσύνη σας πάνω στα προβλήματα των άλλων θα σας κάνει αρκετά δημοφιλείς στα μάτια των γύρω σας. Προσεγγίστε τα προβλήματα των φίλων σας και ακούστε τους προσεκτικά.

Ταύρος

Η διάθεση σας σήμερα είναι κάπως… ακραία. Αυτό οφείλεται στο ότι από μια σκέφτεστε ερωτικά διλήμματα, τα οποία σας έχουν προβληματίσει και από την άλλη τα οικονομικά σας είναι ασταθή.

Δίδυμοι

Ένα πρόσωπο της οικογένειας σας χρειάζεται την συμβουλή σας. Ακούστε τι έχει να σας πει και περάστε μαζί του χρόνο.

Καρκίνος

Διεκδικήστε σθεναρά τα πράγματα που σας λείπουν ή που πιστεύετε πως σας αξίζουν. Μην φοβάστε να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει.

Λέων

Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για να αποκτήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης και να έρθετε πιο κοντά με τους προϊστάμενους σας.

Παρθένος

Μην βλέπετε μόνο τα αρνητικά. Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε πως όλοι γύρω σας στηρίζουν την πορεία σας και στέκονται στο πλευρό σας, σαν σύμμαχοι.

 

Ζυγός

Αφήστε λιγάκι το άγχος και τις εκκρεμότητες πίσω. Πρέπει όχι μόνο να βρείτε ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας, αλλά και χαρείτε τις μικρές στιγμές της ζωής.

Σκορπιός

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και οι φίλοι σας θα είναι εκείνοι που θα σας μεταδώσουν θετικότητα αλλά και μια συμβουλή για την ζωή σας, που θα είναι ανεκτίμητη.

Τοξότης

Εμπιστευθείτε ένα άτομο κύρους από τον επαγγελματικό σας τομέα. Η συμβουλή του θα είναι πολύτιμή και αν την ακολουθήσετε μπορεί να γίνει καθοριστική.

Αιγόκερως

Μην κάνετε μεγάλες κινήσεις εντυπωσιασμού στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με σεμνότητα και διακριτικό φλερτ, τα αποτελέσματα θα είναι πιο άμεσα.

Υδροχόος

Οργανώστε σωστά και με συγκέντρωση τον χρόνο και την καθημερινότητα σας, μην αποσπάστε από τους γύρω σας και δράστε μόνο σας.

Ιχθύς

Η επικοινωνία με τους γύρω σας αρχίζει να φτιάχνει. Κάντε μικρά και αποφασιστικά βήματα προς την επίλυση παλιών παρεξηγήσεων.