Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός John Legend ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου για το 2019, στον καθιερωμένο εδώ και 34 χρόνια θεσμό του περιοδικού People.

«Ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά παράλληλα φοβισμένος επειδή υπάρχει μεγάλη πίεση» δήλωσε ο John Legend, που σύμφωνα με κάποιους «κακεντρεχείς» κέρδισε τον τίτλο, που πέρυσι είχε ο Ίντρις Έλμπα περισσότερο λόγω της απαστράπτουσας συζύγου του, Chrissy Teigen.

O 40χρονος John Legend μετά το πρώτο του Grammy το 2006 με το ντεμπούτο άλμπουμ του «Get Lifted» ξεκίνησε μια ιδιαίτερα ανοδική πορεία στη μουσική βιομηχανία.

Με την Chrissy Teigen, πρώην μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, ο John Legend έχει δύο παιδιά, ενώ αυτό το διάστημα είναι κριτής στο αμερικανικό «The Voice».

https://www.instagram.com/p/B4yYS9Zl7rX/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B4vjMDKFx7b/?utm_source=ig_web_copy_link

O John Legend κερδίσει δέκα Grammys, ένα Όσκαρ για το τραγούδι του «Glory» που ακούγεται στην ταινία «Selma», ένα Τόνι για την συμπαραγωγή του θεατρικού του Μπρόντγουεϊ «Jitney» και Emmy για την παραγωγή της τηλεοπτικής μεταφοράς του μιούζικαλ «Jesus Christ Superstar», στο οποίο υποδύθηκε τον Ιησού Χριστού.

Επίσης, συμμετείχε και στο σάουντρακ της οσκαρικής ταινίας «La La Land», όπου και εμφανίστηκε σε ρόλο – έκπληξη.

ΟJohn Legend είναι ο 34ος «Πιο σέξι άνδρας του κόσμου», σύμφωνα με το περιοδικό People.

Ο θεσμός που ξεκίνησε το 1985 εγκαινιάστηκε με τον 29χρονο τότε Μελ Γκίμπσον και μέχρι σήμερα τον εν λόγω τίτλο έχουν κερδίσει πολλοί διάσημοι και γοητευτικοί άντρες, όπως οι: Τζορτζ Κλούνεϊ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ράιαν Ρέινολντς, Μπλέικ Σέλτον, Κρις Χέμσγουορθ, Άνταμ Λεβίν και Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Μαθαίνοντας την είδηση, ο John Legend είπε:

«Ενθουσιάστηκα αλλά φοβήθηκα κιόλας, επειδή η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Όλοι θα θέλουν να δουν αν όντως είμαι τόσο σέξι για να κατέχω αυτόν τον τίτλο. Έρχομαι επίσης μετά τον Ίντρις Έλμπα (ψηφίστηκε πέρυσι ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου), κάτι που δεν είναι δίκαιο».

Το επικό τρολάρισμα της Chrissy Teigen

Το ζευγάρι John Legend – Chrissy Teigen φημίζεται για δύο πράγματα:

Το ένα είναι η δριμεία κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ και το άλλο είναι το… χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/B4KlCw_F9qk/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B4LS1gpFfyF/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο ίδιος ο Legend σαρκάζει για τον τίτλο του «πιο σέξι» ενώ και η Teigen δεν έχασε την ευκαιρία να τον τρολάρει τρυφερά.

https://www.instagram.com/p/B4yduCuJIhI/?utm_source=ig_web_copy_link

https://twitter.com/chrissyteigen/status/1194425702021390336

https://twitter.com/chrissyteigen/status/1194427221965852672