Ο Παρθένος είναι ένα ανεξάρτητο ζώδιο. Γενικά οι Παρθένοι είναι έξυπνοι μα υπεραναλύουν τα πάντα και καταντούν βαρετοί και εμμονικοί. Με αρχηγό το άγχος και την γκρίνια δύσκολα εμπιστεύονται κάποιον και δεν είναι ιδιαίτερα φιλικοί αλλά είναι δημοφιλής! Όσο ειρωνικό και αν ακούγεται αυτό.

Οι Παρθένοι θέλουν κάποιον να τους διεγείρουν στο μυαλό και το κορμί ταυτόχρονα. Όποτε πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για να σας ερωτευτεί. Βγάζουν μια ψυχρή εικόνα αλλά κατά βάθος είναι παιδιά, που έχουν τρομερή ανάγκη από επιβεβαίωση. Ιδανικοί σύντροφοι για σταθερές σχέσεις και γενικά πιστοί εραστές. Αν ο Παρθένος περάσει καλά μαζί σου δεν θα έχει μάτια για αλλού.

Μην πέσεις με τα μούτρα! Ο Παρθένος θέλει χρόνο και χώρο και για τους δύο. Δεν ανοίγεται εύκολα και γενικά αγχώνεται από έναν εκδηλωτικό σύντροφο. Κέρδισε τον με τον μυαλό σου και τις ιδέες σου.

Δώσε σιγουριά. Άμα αισθανθεί ασφάλεια και τρυφερότητα θα είναι δικός σου για πάντα.

Μην πεις ψέματα! Αυτό ίσως να είναι το πιο βασικό! Ο Παρθένος σιχαίνεται το ψέμα, δεν θα πει και δεν θέλει να ακούσει κιόλας. Μην τολμήσεις να του κάνεις στραβή, δεν θα σε συγχωρέσει ποτέ.

Ντύσου και λάμψε… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρατηρήσει το ντύσιμο σου και την συμπεριφορά σου όταν είστε έξω. Ο τυπικός Παρθένος σε θέλει σοβαρό άτομο και μετρημένο. Όποτε το φινετσάτο ντύσιμο και οι άψογοι τρόποι σίγουρα θα του κλέψουν την καρδιά.

Δώσε χώρο στον ίδιο. Όπως είπαμε και πιο πάνω μην προσπαθήσεις να τον περιορίσεις. Αγαπά την μοναξιά και αναζητά συχνά χρόνο για τον εαυτό του.