Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Δούκα έκλεισε πρόσφατα τα 46 και η ίδια απολαμβάνει την επαγγελματική αλλά και οικογενειακή ευτυχία.

Με τη μία επαγγελματική επιτυχία να διαδέχεται την άλλη κι έχοντας στο πλευρό της έναν υπέροχο σύζυγο, τον  Μιχάλη Χατζηαντωνά και μια γλυκύτατη κορούλα, τη μικρή Θάλεια, η Ζέτα Δούκα φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

View this post on Instagram

Happy nameday my partner in crime! Love ❤️ U #nameday #celebration #myman #lovelim #familyfirst

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

H ίδια άλλωστε το έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της.

«Η ζωή μου δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη. Είμαι πολύ πλήρης. Φροντίζω, όμως, και να μη με χάνω, φροντίζω για τις δικές μου ανάγκες».

Η Zέτα Δούκα δεν έχει κρύψει ποτέ την μεγάλη αδυναμία που έχει στην κόρη της Θάλεια.

View this post on Instagram

Κυριακάτικες αγκαλιές… #Sunday #hugs #kisses #mydaughter #motherdaughter #familytime

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

View this post on Instagram

Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα… Κι όμως! Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω την ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω. Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις… Πλέον έχω καταλάβει ότι ειναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι ανθρώποι αυτό το προνόμιο…! #birthday #happy #blessed #grateful #betterthanever

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

 Όπως έχει πει σε συνέντευξή της, η κόρη της είναι προτεραιότητα στη ζωή της.

«Είναι προτεραιότητα μου η ζωή μου, να αισθάνομαι εγώ καλά και να δίνω χώρο και χρόνο σε αυτά που είναι σημαντικά για εμένα. Το παιδί μου είναι ίσως το σημαντικότερο, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η ζωή μου, ο προσωπικός μου χρόνος, ο ύπνος μου και η δουλειά μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω μόνο ένα πράγμα», έχει πει σε συνέντευξή της η Ζέτα Δούκα.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που η Ζέτα Δούκα δημοσιεύει φωτογραφίες με την κόρη της Θάλεια όπως αυτή που δημοσίευσε πρόσφατα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, που δέχθηκε χιλιάδες likes και σχόλια…