Είναι αυτά τα ζώδια που πλασάρουν το ύφος ότι έχουν αυτοπεποίθηση αλλά στην ουσία έχουν πολλές ανασφάλειες. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θέλουν τη γνώμη των άλλων. Γιατί έτσι θα αυτοεπιβεβαιωθούν. Το ότι θέλουν να είναι μόνιμα το κέντρο της προσοχής δηλώνει ότι έχουν και μία ιδιάζουσα έπαρση και αλαζονεία. Νιώθουν μία «ανωτερότητα» σε σχέση με τα άλλα ζώδια.

 

Ζυγός

Θέλει να είναι το κέντρο της παρέας. Αλλάζει συμπεριφορά αναλόγως τις ανάγκες μίας παρέας για να θεωρείται ο καλύτερος από όλους. Ξέρει όλα τα μυστικά μέσα σε ένα group ανθρώπων γιατί όλοι του μιλάνε.

Έχει ένα κόλλημα με την εμφάνισή του και προσπαθεί συνέχεια να κάνει επίδειξη της μάρκας που φοράει κλπ. Έχει μία τάση να περιποιείται τα μαλλιά του σε ακραίο σημείο και να του παίρνει αρκετή ώρα. Συνήθως μιλάει για τον εαυτό του. Η εμφάνισή του είναι το μέσο για να γνωρίζει κόσμο.

 

 

Ιχθείς

Ζητούν συνέχεια την αποδοχή από τους άλλους. Τους ενδιαφέρει πώς δείχνουν εξωτερικά διότι έτσι θα πάρουν την έγκριση ότι αρέσουν, άρα και την επιβεβαίωση αυτού. Το κακό που κάνουν συνέχεια είναι ότι κλαίνε για να τραβάνε την προσοχή και νομίζουν πως δεν κουράζουν καθόλου.

Νιώθουν συνέχεια «θύματα» και δε θέλουν να πάρουν πρωτοβουλίες, μαντέψτε γιατί…Ευθύνες! Δε θέλουν επίσης να τους μιλάνε όταν δεν είναι περιποιημένοι όπως το φαντάζονται εκείνοι. Δίνουν έμφαση στο τι θα πούνε οι άλλοι.

 

Λέων

Εντάξει είναι πασίγνωστο ότι οι Λέοντες θέλουν την προσοχή. Επιδιώκουν συνέχεια να είναι το κέντρο της παρέας. Θεωρούν τους εαυτούς τους τους πιο σωστούς με αποτέλεσμα συχνά να μην είναι.

Οι Λέοντες θα φοράνε επιδεικτικά τα καλύτερα ρούχα μόνο και μόνο για να μπορέσουν να δειχθούν. Δε θέλουν επίσης να κάνουν ό,τι τους λένε οι άλλοι. Προτιμούν μέρη και περιβάλλοντα με πολύ κόσμο γιατί έτσι επιβεβαιώνουν το εγώ τους. Τους αρέσει να τραβάνε τα βλέμματα και την προσοχή.