Κάθε ένα από τα ζώδια έχει το δικό του στυλ και τη δική του αισθητική που όταν εφαρμόζεται είναι απλά πανέμορφα. Παρ’ όλα αυτά δε μοιάζουν σε πάρα πολλά πράγματα ως προς την προσέγγιση του μακιγιάζ.

Κριός

Πολύ εντονα τονισμένα φρύδια. Έντονο κόκκινο κραγιόν. Δεν ξεχνά να χρησιμοποιήσει eyeliner.

Ταύρος

Ανοιχτές αποχρώσεις. Μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, με ροζ  χείλη. Τους αρέσει το γήινο αποτέλεσμα. Γενικά θέλει να φωτίζει το πρόσωπό του όχι να είναι πιο άγριο.

Δίδυμος

Δε βάφεται γενικά. Είτε αποφεύγει να βάφεται είτε φοράει ελαφριά μάσκαρα και προϊόντα ενυδάτωσης χειλιών.

Καρκίνος

Τονίζει το μάτι και το βλέμμα του. Η επιδερμίδα δείχνει πάντα φρέσκια και ενυδατωμένη. Προσπαθεί να παίρνει κρέμες προσώπου όσο πιο συχνά μπορεί.

Λέων

Βάζει σκιά για να αγριεύει το πρόσωπό του. Μαύρη μάσκαρα. Λατρεύει στα μάτια το γατίσιο look. Χρησιμοποιεί περίγραμμα στα χείλη σε φυσικό χρώμα.

Παρθένος

Χρησιμοποιεί ματ βάση make-up και concealer για φυσικό look. Απλή μάσκαρα και ενυδατικό χειλιών. Γενικά βάζει και αρκετό ρουζ το οποίο όμως έχει γήινη απόχρωση.

Ζυγός

Βάφεται περισσότερο απ’ όσο νομίζεις. Μάσκαρα, βάση προσώπου, χρώμα στα χείλη κτλ. Αλλά θέλει το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

Σκορπιός

Τονίζει τα μάτια όπως και ο Καρκίνος. Βάφει έντονα τα φρύδια του. Υιοθετεί σκούρο, δραματικό look. Τονίζει τα μάτια με μάσκαρα και eyeliner. Αφήνει τα χείλη και το δέρμα φυσικά.

Τοξότης

Δε βάφεται πολύ αλλά έντονα.Έντονα μάτια, αγαπά τα χρωματιστά eyeliner και λαμπερό lipstick στα χείλη. Το πρόσωπο φαίνεται ροδαλό και ζωντανό.

Αιγόκερως

Ελαφριά μάσκαρα, μια λεπτή γραμμή eyeliner. Χρησιμοποιεί βάση για κρεμώδες και γλυκό αποτέλεσμα. Τα χείλη είναι φυσικά βαμμένα.

Υδροχόος

Είναι σα να μην αλλάζει είτε βαφτεί, είτε όχι. Είτε δεν βάφεται καθόλου, είτε υπερβάλλει. Δοκιμάζει νέες τάσεις, συνήθως τονίζει τα χείλη.

Ιχθύς

Επιλέγει ένα φρέσκο, αθώο στυλ. Ελαφριά μάσκαρα. Φυσική και λαμπερή απόχρωση χειλιών. Αφήνει να φανεί το φυσικό χρώμα του δέρματος.