Αυτά τα 4 ζώδια είναι πολύ ξεχωριστά στον τρόπο που φλερτάρουν και απολαμβάνουν τις ομορφιές της ερωτικής-ρομαντικής προσέγγισης σε ένα άτομο. Έχουν μία τάση να διαφέρουν από τα άλλα 8 ζώδια.

Δίδυμοι

Έχετε έναν εντελώς χειριστικό τρόπο με τον οποίον φλερτάρετε. Πάντα πιάνει ωστόσο και είστε ευχαριστημένοι με το ταλέντο σας αυτό.

Μπορεί να βαρεθείτε εύκολα και να πάτε γρήγορα από το κρύο στη ζέστη, αλλά αυτό πιάνει με σας, γιατί είστε επίσης μεγάλα πειραχτήρια. Αν θέλετε απλώς ένα άτομο να βλέπετε μαζί ταινίες και να χαλαρώνετε, τότε Λέοντες, Παρθένοι και Σκορπιοί είναι αποδεκτοί. Αν ψάχνετε κάποιον για σχέση πρέπει να βρείτε έναν Ζυγό, Κριό ή Υδροχόο.

Καρκίνος

Έχετε αυτό το βλέμμα που μαγνητίζει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φλερτάρετε με τα μάτια και σπάνια με τη στάση του σώματός σας. Αν θέλετε να ξεφύγετε από το απόλυτο, αυστηρό σας στυλ και να γίνετε πιο σέξι, ψάξτε για έναν Λέοντα, Ιχθύ ή Αιγόκερω.  Είστε τα άτομα που ψάχνουν για έναν σύντροφο ζωής, τον οποίο έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε στο πρόσωπο ενός Ταύρου, Παρθένου ή Ιχθύ.

Λέων

Ό,τι κι αν λένε οι άλλοι, το φλερτ δεν είναι μια μονόπλευρη υπόθεση για σας. Θέλετε να προξενήσετε το ενδιαφέρον και να δώσετε όλη σας την προσοχή στο άλλο άτομο. Θέλετε να πάρετε τόσο έπαινο και προσοχή όσο και να δώσετε. Έχετε πολλά εργαλεία του φλερτ στο…Βγάζετε οικειότητα στο άλλο άτομο. Από την πολύ στενή επαφή με τα μάτια, το χαμόγελο, τη χαρισματική σας γοητεία γενικότερα. Έχετε ανάγει τον όρο «σέξι» σε επιστήμη!

Παρθένος

Το έχετε σε όλα. Κάνετε όλα τα σωστά βήματα για να προσεγγίσετε ερωτικά ένα άτομο. Από τη μία είστε συγκρατημένοι και απόμακροι και την άλλη εκπέμπετε ισχυρά ερωτικά μηνύματα. Δεν αφήνετε τυχαία άτομα να εισέρχονται στην αποκλειστική ζώνη των θαυμαστών σας. Προκειμένου να γοητεύσετε κάποιον επιστρατεύετε εξυπνάδα, σεξουαλικότητα και πολλά βλέμματα με μια ελαφρά κλίση του κεφαλιού και μισόκλειστα μάτια.

Δεν είστε και οι top στην κλίμακα των «καμακιών» και αν μιλάμε για απλό σεξ, το αναζητάτε συνήθως στη λίστα των φίλων σας, που μπορεί να είναι Δίδυμοι, Σκορπιοί ή Υδροχόοι.  Αν όμως ψάχνεστε για κάτι πιο μόνιμο, έχετε καλύτερες πιθανότητες με έναν Ταύρο, Αιγόκερω, Καρκίνο ή ακόμα και με έναν άλλον Παρθένο, τελειομανή όσο εσείς.