Όταν έχεις το ίδιο ζώδιο με το πιθανό ταίρι σου, ή που θα λειτουργήσει άψογα ή που θα αποδειχθεί μέγα λάθος.

Αν σου έχει τύχει, ξέρεις ήδη ότι κάποια ζώδια δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και καλό είναι να αφήσει ο ένας τον άλλον ελεύθερο.

Θα το έχεις διαπιστώσει και μόνος σου. Όταν έχεις το ίδιο ζώδιο με μία φίλη ή σύντροφο, μοιράζεσαι και την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή αλλά και κοινό τρόπο έκφρασης.
Ταυτόχρονα όμως, η κοινή συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και γιατί δεν υπάρχει συμπληρωματικότητα σε κάτι.

Αν και τίποτα δεν είναι απόλυτο, και ποτέ μη λες ποτέ, τα παρακάτω ζώδια τείνουν να συμφωνούν μεταξύ τους και να τα πηγαίνουν αρκετά καλά σε ερωτικό επίπεδο.

Ταύροι:

Μάλλον μιλάμε για το καλύτερο ταίριασμα. Είναι λογικοί, προσγειωμένοι και δεν ανακατεύεται ο ένας στις δουλειές του άλλου. Μαζί καταστρώνουν σχέδια και έχουν κοινά γούστα στο πώς θα περάσουν μία ρομαντική βραδιά. Με φαγητό και καλό κρασί.

Λέοντες:

Άλλο ένα ζευγάρι που μπορεί να έχει πολύ καλή πορεία. Αν και είναι και οι δύο δυναμικοί και θέλουν να βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος, δεν είναι όλα τα Λιοντάρια εγωκεντρικά. Αν ο ένας είναι ανυποχώρητος, ο άλλος μπορεί να κάνει ένα βήμα πίσω και να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση. Σε κάθε περίπτωση, εκφράζουν και οι δύο την αγάπη και τρυφερότητά του και διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Ζυγοί:

Ένας αρκετά αναμενόμενος συνδυασμός είναι οι δύο Ζυγοί. Εφόσον αγαπούν τη συντροφικότητα και αποζητούν την ισορροπία, τι καλύτερο από το να βρουν έναν άνθρωπο που συμμερίζεται αυτές τις ανάγκες; Από την άλλη, μπορεί τα πράγματα να γίνουν λίγο βαρετά, αν δεν υπάρχουν και λίγα άκρα πού και πού.

Ιχθύες:

Ρομαντικές και ευαίσθητες ψυχούλες, μπορεί να χαθούν μέσα στη φαντασία τους. Αυτός όμως που κάνει καλό αυτόν τον συνδυασμό, είναι ότι θυσιάζονται και οι δύο και μπορούν να προσφέρουν πολλά σε μία σχέση. Και αυτό εκτιμάται και από τους δύο.

Ακολουθήστε το στο Google News