Αυτό το ζώδιο είναι παθιασμένο, ευαίσθητο, έχει φετίχ και γρήγορες εναλλαγές στη διάθεσή του. Προφανώς και όλα αυτά δε θα μπορούσαν να κρύβονται κατά τη διάρκεια του ύπνου μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ξύπνιος.

Κουνιέται

Συνέχεια. Δε μένει σταθερός. Αν κοιμηθείτε μαζί θα σου σπάσει τα νεύρα με το γεγονός ότι πέραν του ότι κουνιέται παραμιλάει κιόλας. Φτιάχνεις έναν καφέ κάθεσαι δίπλα του και τον ακούς να λέει ιστορίες. Είναι αρκετά αστείος γιατί κάνει κάτι παράξενους ύπνους. Αφού φυσικά όλοι έχουν μείνει άυπνοι εξαιτίας του το πρωί κάνει παράπονα ότι εκείνος δεν ξεκουράστηκε.

Εσύ απλά τον κοιτάς με ένα ύφος σα να του λες «με δουλεύεις» και του εξηγείς τι έκανε όλη τη νύχτα. Όταν παραμιλάει ή κουνιέται πολύ, καλό θα είναι να τον χαιδέψετε. Μπορεί έτσι να μη χρειαστεί να ξυπνήσει και να του πείτε να αλλάξει στάσει.

Ερωτική διάθεση

Είναι ερωτικός ακόμα και την ώρα του ύπνου και έχει έντονη τη διάθεση για ερωτική επαφή και πολλές φορές το επιδιώκει αυτό, γιατί τον κάνει να χαλαρώνει και να κοιμάται καλυτέρα. Γίνεται εκνευριστικός γιατί επιδιώκει το σεξ για να μπορεί μετά να πέσει για ύπνο πιο χαλαρά και εύκολα. Το σίγουρο είναι πως δε θα σε αφήσει σε ηρεμία όλο το βράδυ. Εξήγησέ του ότι σε ενοχλεί αυτό που κάνει μέχρι να το καταλάβει.

Κάνεις όμως δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι μετά από αυτό θα τελειώσουν τα βάσανά σου. Μπορεί κατά τη διάρκεια της νύχτας να ξυπνήσει με πονηρούς σκοπούς. Για αυτό και τις πιο πολλές φορές, το πρωί είναι πάντα κουρασμένος και δεν έχει όρεξη. Όμως, τα δικά σου νευρά ρώτησε πώς είναι; Όχι βέβαια, αφού ξέρει ότι ήταν άτακτος όλο το βράδυ προφανώς και δε θα ρωτούσε για τα δικά σου νεύρα. Ξέρει ότι έχει μερίδιο ευθύνης έτσι κι αλλιώς.

Κάποιες φορές θα σου κάνει παράπονα ότι εσύ φταις που δεν κοιμάται.