Είναι ένα ζώδιο το οποίο δε θέλει τις πολλές εντάσεις. Θέλει να διαπραγματεύται τις θέσεις του και να τις περνάει πολύ έξυπνα στο άλλο άτομο χωρίς εκείνο να τις καταλαβαίνει. Τι όμως έχει ως θετικό;

Δεν είναι διπρόσωποι

Πραγματικά αυτός ο «μύθος» υπάρχει από τη δημιουργία της Γης. Δεν είναι ότι ο Δίδυμος είναι διπρόσωπος. Είναι ότι κάποιες φορές βλέπει τα πράγματα και από την αντίθετη σκοπιά, γεγονός πολύ σπάνιο για όλους τους ανθρώπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τον παρεξηγούν και να τον θεωρούν διπρόσωπο, ή ότι αλλάζει απόψεις συνέχεια.

Αντί να εκτιμήσεις το γεγονός πως δεν κολλάει σε μία άποψη για πάντα, αλλά ότι παίρνει στοιχεία και από άλλες απόψεις για να βρει την αλήθεια, τον θεωρείς και διπρόσωπο. Ο Δίδυμος είναι από τα ζώδια άλλωστες που κάνει πολλή συχνή αυτοκριτική.

Θετικά στοιχεία

Είναι αρκετά ειλικρινής και δεν του αρέσει να λέει ψέματα επειδή τον κάνουν να νιώθει άβολα και αμήχανα να σε αντικρύσει. Θέλει γενικότερα να τα έχει όλα σε κουτάκια στο μυαλό του και να μην είναι διασκορπισμένα δεδομένα από εδώ και από εκεί. Η αλήθεια για αυτόν είναι το χάπι στην ανασφάλειά του.

Όταν σου πει πώς νιώθει, το εννοεί. Δεν μιλάει εύκολα για τα αισθήματά του, αλλά όταν το κάνει, είναι η αλήθεια του.  Λίγο πριν σ’εγκαταλείψουν, θα δεις γιατί δεν θα πρέπει ποτέ να προτιμάς τη σιωπή τους. Όταν δε σου μιλάνε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται πια.

Δεν συμβαδίζουν τα δεδομένα και τα standards του κόσμου με τα δικά τους. Κι αν δεν αγγίξεις τα δικά τους standards, θα παραμείνεις πάντα κάποιος που απλά πέρασε από μπροστά τους. Πριν προλάβεις να καταλάβεις τι έχει γίνει έχουν έτοιμα 2-3 σενάρια κι έχουν καλύψει όλες τις πιθανές κι απίθανες εκδοχές.

Όταν νευριάσουν μην περιμένεις να ελέγξουν τι λένε.. είναι απλά αδύνατον! Μπορεί να είναι ο πρωταθλητής του φλερτ στο ζωδιακό κύκλο, αλλά όταν ερωτευτούν κατεβάζουν ρολά. Δεν ακούνε, δεν βλέπουν, δεν ασχολούνται