Αυτό το ζώδιο αγαπά πάνω από όλα τη δουλειά και την καριέρα του. Μην περιμένεις όταν ερωτευτεί να τα κάνει όλα αυτά στην άκρη επειδή εσύ θέλεις. Πρώτα θέλει να είναι καριερίστας και έπειτα όλα τα άλλα.

Υπερκινητικότητα

Είναι που είναι από μόνος του μες στην υπερένταση λόγω δουλειάς, ερωτεύτηκε και εσένα. Έχει πολλή νευρικότητα όταν ερωτεύεται. Έχει την επιθυμία να βρεθεί άμεσα μαζί σου στο κρεβάτι και δε διστάζει να στο προτείνει σχετικά γρήγορα. Όταν σου μιλάει φαίνεται να έχει πολλή ένταση σε σημείο να του λες ότι πρέπει να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.

Είναι σα να έχει πιει 2 καφέδες τον έναν μετά τον άλλον, γιατί έχει υπερένταση, νευρικότητα και λέει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Δε γίνεται κατανοητός πολλές φορές. Επίσης δε μπορείς να καταλάβεις αν είναι αγχωμένος ή όχι.

Εξωτερίκευση

Δε θα συγκρατηθεί, θα σου πει άμεσα τι νιώθει για εσένα! Και θα στο πει και θα σε διεκδικήσει! Θα προσπαθήσει να εκφράσει τον έρωτα του με κάθε τρόπο και ορισμένες φορές υπερβολικό.

Είναι τόσο ενθουσιώδης που θα αρχίσει να σε φλερτάρει και να προσπαθεί να σε κάνει δικό του, αμέσως! Άπαξ όμως και σε κάνει δικό του πρόσεχε γιατί μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του γρήγορα. Γενικά θέλει «σασπένς».

Πόσο θα είναι ενθουσιασμένος μαζί σου;

Από εσένα εξαρτάται κάτι τέτοιο! Ο Κριός θέλει εκπλήξεις, ανανέωση, πάθος και ένταση στη σχέση! Θέλει να συμβαίνουν καινούργια πράγματα συνέχεια. Θα μείνει ο έρωτας του, όσο καιρό εσύ καταφέρεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον του! Ιδίως γύρω από την κρεβατοκάμαρα αλλά και… τους καυγάδες!

Αφοσίωση

Μπορεί να είναι ερωτευμένος αλλά άμα του εμφανιστεί ένας πειρασμός, θα του είναι πολύ δύσκολο να μην κάνει σεξ με άλλο άτομο. Σαφώς και δεν είναι όλοι οι Κριοί έτσι. Όμως κατά βάση σε ένα μεγάλο ποσοστό τους είναι και πρέπει να το ξέρεις από την αρχή αυτό. Επειδή βαριέται και πλήττει εύκολα, ίσως να είναι και αυτό ένας παράγοντας.