Είναι ο καριερίστας του ζωδιακού κύκλου. Βάζει πάντα ως προτεραιότητα τα επαγγελματικά του ζητήματα και έπειτα όλα τα υπόλοιπα. Είναι ο ηγέτης του ίδιου του του εαυτού και δεν αντιγράφει κανέναν.

Προσωπικότητα

Έχει αρκετό εγωισμό και πολλές φορές μπορεί να χαρακτηριστεί ως ψυχρός και κυνικός. Επειδή θέλει να είναι όλα άψογα στην καριέρα του δε δέχεται κανένας να του πει τι θα κάνει και τι δε θα κάνει. Η δουλειά του τον γεμίζει και συνιστά την ταυτότητα που το προσδιορίζει.

Είναι κυνικός αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να νιώσει συναισθήματα. Απλά δε θέλει το δράμα που έχουν τα υπόλοιπα ζώδια. Θέλει οργάνωση στα πράγματα και σίγουρα όχι να κάνει ό,τι συμφέρει τον άλλον.

Χαρακτηριστικά

Θάρρος και αρχηγικές ικανότητες. Η ηγετική ιδιοσυγκρασία, η τόλμη, η θέληση, η αυτοπεποίθηση, αλλά και η θρασύτητα, η φιλονικία, η εριστικότητα, καθώς και η έλλειψη λεπτότητας. Όλα αυτά είοναι ορισμένα από τα πολλά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Θέλει να κάνει καινούργια πράγματα γενικά και δρώντας με ταχύτητα πιστεύει σε αυτά. Δεν προσέχει αν είναι γερά τα θεμέλια του οικοδομήματος που χτίζει, ενώ συνήθως δεν έχει προηγηθεί συγκροτημένη σκέψη. Συχνά στη ζωή του παίρνει πολλά ρίσκα τα οποία μπορούν να τον ανεβάσουν πολύ ψηλά, αλλά και να τον ρίξουν πολύ χαμηλά.

Θέλει να είναι πρώτος, να ηγείται και να ξεχωρίζει, ενώ δύσκολα θα υπηρετήσει τους άλλους. Δεν αναγνωρίζει κανένα εμπόδιο και δεν φοβάται τίποτα. Αγαπάει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του και είναι σπάταλος.

Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και είναι συνήθως το κέντρο κάθε παρέας. Τον εμπιστεύονται επίσης οι περισσότεροι αν όχι όλοι.

Ανεξάρτητος

Λόγω ότι είναι καριερίστας μπορεί να γίνει γρήγορα ανεξάρτητος και αυτόνομος. Για αυτόν η αυτάρκεια είναι ο μέγιστος στόχος ζωής.  Πρέπει όμως και μέσα στην ενασχόλησή του να αισθάνεται απόλυτη ελευθερία και να μπορεί να έχει δράση, για να μπορέσει να αναπτύξει τις ατομικές του ικανότητες, αφού η μηχανική εργασία δεν του πάει.

Δε δίνει βάση έυκολα στο  τι του λένε οι άλλοι και πιστεύει πως η δική του άποψη είναι η πιο σωστή. Πολλές φορές όμως γίνεται οξύθυμος, απότομος, είρωνας και δρα απερίσκεπτα. Ιδιαίτερα όταν τον έχει ενοχλήσει κάτι, δεν μπορεί να σκεφτεί ψύχραιμα, έστω και αν ξέρει πως με αυτόν του τον τρόπο έχει πολλά να χάσει.