Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Ρούλας Κορομηλά και Βάνας Μπάρμπα, με την Βάνα Μπάρμπα να ρίχνει λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης με νέες δηλώσεις της.

Τη Βάνα Μπάρμπα φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Μαζί σου σαββατοκύριακο» με την γνωστή ηθοποιό να μιλά και για την Ρούλα Κορομηλά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις και αναρτήσεις από τις δύο πλευρές.

«Η Ρούλα είναι ένα κορίτσι που ξεκινήσαμε μαζί. Είχε την τύχη να είναι η πρώτη Ελληνίδα παρουσιάστρια που να έχει κάνει έναν τεράστιο κύκλο στη δική της πορεία, αναμφισβήτητα. Είναι μια γυναίκα που τη σέβομαι και την εκτιμώ.

Απλά δεν δέχομαι από τις γυναίκες που έχουμε περάσει τόσο όμορφα, τόση μεγάλη ζωή, είναι σαν να πω εγώ για τους καινούργιους ηθοποιούς ότι “έλα μωρέ τώρα, τα βλέπω τα καινούργια παιδιά κάπως”. Και κάπως να τα δούμε, δεν επιτρέπεται, αυτό είπα. Τη θεωρώ χορτάτη. Έκανες μια τεράστια πορεία, δεν μπορεί να λες ότι οι καινούργιοι παρουσιαστές είναι ανασφαλείς, ντύνονται, βάφονται… Τα ίδια δεν κάναμε κι εμείς;

Και είπα… μήπως να σου θυμίσω γλυκιά μου Ρούλα, που πραγματικά την εκτιμώ και είναι ένα κορίτσι μαχήτρια της ζωής. Δεν μου αρέσει η έλλειψη γενναιοδωρίας. Δεν μπορείς να λες για κάποια καινούργια ότι βάφεται κλπ… Γιατί; Κι εσύ δεν είχες ανασφάλεια; Να σου θυμίσω όταν ξεκινήσαμε στο Bravo πόσες ώρες περιμέναμε να μας φωτίσουν και μέχρι κι εσύ να καλυφθείς σε αυτό το κομμάτι. Άρα, λοιπόν, θέλω γενναιοδωρία».

Εμείς την κάναμε τη ζωή μας, χαρήκαμε, ζήσαμε. Τα καινούργια κορίτσια, τώρα, μπορώ να πω ότι είναι και πιο τολμηρές. Αυτό είπα, χωρίς να αναιρώ ποτέ την πορεία της και χωρίς να αναιρέσω ποτέ και τον άνθρωπο Ρούλα, ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος που πέρασε πολλά. Την εκτιμώ τη Ρούλα», είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα :