Η τσιγκουνιά είναι προνόμιο ζωδίων όπως ο Καρκίνος, ο Σκορπιός κλπ. Αυτά τα ζώδια αλλιώς τα είχατε στο μυαλό σας ως προς αυτό το θέμα και τελικά αλλιώς βλέπουν τα πράγματα.

Κριός

Φαίνεται ότι είναι καριερίστας. Λατρεύει τη δουλειά του και για αυτό σου δημιουργείται η πεποίθηση ότι τάχα θέλει να κάνει περιουσία και ότι τον νοιάζουν τα χρήματα. Κι όμως κάνεις μεγάλο λάθος!

Ο Κριός δεν πίστεψε κι ούτε πρόκειται να πιστέψει ότι με τα παραπάνω χρήματα, θα τα καταφέρει. Εννοείται ότι δε θα κάνει καμία παραχώρηση για να βγάλει λεφτά, ούτε δέχεται στωικά ή κουνά το κεφάλι, σαν σκυλάκι στο παρμπρίζ, σε παράλογες απαιτήσεις ή ανταλλάγματα για να μη χάσει αυτά που έχει. Αρνείται να πουληθεί και η αλήθεια του δεν εξαγοράζεται!

Υδροχόος

Είναι προοδευτικός άνθρωπος. Αυτό σημαίνει ότι έχει την τάση ό,τι «καπιταλιστικό», να του φαντάζει αδιάφορο αν όχι λάθος. Θέλει γενικότερα να μη βλέπει τα λεφτά ως την αιτία της ευτυχίας.

Δεν αντέχει την εξιδανίκευση του χρήματος και το γεγονός ότι στον βωμό του θυσιάζονται όλα. Δεν ξεπουλάει τις πεποιθήσεις του και παραμένεις πιστός στη θεωρία του ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από τα λεφτά και ότι το κέρδος είναι σε πολλές περιπτώσεις η βασική αιτία πολέμου και δυστυχίας στον κόσμο.

AdTech AdΙχθείς

Επειδή έχει συνέχεια στον νου του να κάνει τα όνειρά του αληθινά, αυτό άπτεται και στο φαντασιακό και συναισθηματικό κομμάτι. Τον ενδιαφέρει το συναίσθημα και όχι το χρήμα. Το να τον αγαπούν και να τον νοιάζονται είναι πιο σημαντικό.

Γνωρίζει προφανώς ότι τα χρήματα συνδέονται με τις ανέσεις, αλλά δε φέρνουν την ευτυχία. Μπορείς να αγοράσεις πράγματα, αλλά όχι την υγεία και την αγάπη. Ο ιδανικός κόσμος, για τα δικά του μάτια, είναι αυτός που δεν έχει αρρώστιες, πίκρα, προβλήματα και δυστυχία και ο καθένας ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπό του και δεν τον πατάει κάτω για να κερδίσει περισσότερα.