Η Τζένη Μπαλατσινού πλέον παρουσιάζει εκπομπές, όμως στο παρελθόν υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας. Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκίνησε ως μοντέλο και κατάφερε να συνάψει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου, παρά το γεγονός ότι αποφάσισε νωρίς να εγκαταλείψει την καριέρα της στο modeling και να καταπιαστεί με την τηλεόραση.

Καριέρα

Το 1990 βγήκε «Σταρ Ελλάς» στα καλλιστεία του Ant1 και το 1991 κέρδισε τον τίτλο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

ο απόγευμα της Δευτέρας, ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν της Τζένης Μπαλατσινού, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας μια δημιουργία του.

Το εν λόγω στιγμιότυπο μας γυρνά πολλά χρόνια πίσω, όπου η Τζένη Μπαλατσινού βρισκόταν στην αρχή της καριέρας της. «Δεν υπάρχει πιο όμορφο και πιο μεγάλη αξία σε έναν δημιουργό να δημιουργείς διαχρονικά και πριν από την εποχή τους δημιουργίες, αξίες ενός πίνακα τέχνης που τον χαρακτηρίζει η διαχρονικότητα και η πρωτοπορία», σημείωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Πηγή: tlife.gr