Σε αυτό το τεύχος

-Μεγάλο αφιέρωμα στις χρηματοοικονομικές τεχνολογίες (Fintech) και πώς αυτές αλλάζουν τις καθημερινές συνήθειες μας και τις επιχειρηματικές αποφάσεις.

Το αφιέρωμα πλαισιώνεται από συνεντεύξεις της ευρωβουλευτίνας του ΚΙΝ.ΑΛ, Εύα Καϊλή και της Σταυρούλας Καμπουρίδου απο την Τράπεζα της Ελλάδας, δύο πρόσωπα στο επίκεντρο της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και όχι μόνο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

-Ολα τα τελευταία νέα από τη νέα επιχειρηματική σκηνή της Ελλάδας και της Κύπρου. Παρουσιάσεις των πιο καινοτόμων Startups.

-Τα «Παιδιά από τη Πάτρα» έχουν εξελίξει τα υδήποτα φτιάχνοντας ένα βιολογικό λικέρ χωρίς ζάχαρη.

-Η «Fliip» απο την Κρήτη ανταγωνίζεται  τα ηλεκτρικά πατίνια της «Lime»

-Η «Meazon» έχει κερδίσει Αμερική και Ευρώπη με τους έξυπνους μετρητές ενέργειας.

-Τέλος, ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για τα περιζήτητα επαγγέλματα του 2020.

Το STARTUPPER MAG, που κυκλοφορεί κάθε τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, καταγράφει και αναλύει όσα συμβαίνουν στο πολλά υποσχόμενο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα. Και όχι μόνο.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι αφενός να ενημερώσει για τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας και των Startups στο ευρύ κοινό. Αφετέρου να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν την πορεία τους μέσα από μια συναρπαστική διαδρομή, γεμάτη ευκαιρίες για τους ίδιους αλλά και για τη χώρα μας.

Την έκδοση του STARTUPPER MAG έχει αναλάβει η ομάδα του Startupper.gr. Ενα από τα λίγα ηλεκτρονικά μέσα που παρακολουθεί την ελληνική Startup σκηνή και το μοναδικό που έχει εστιάσει τη θεματολογία του στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Σε συνεργασία φυσικά με το κύρος και την δύναμη μιας ιστορικής εφημερίδας όπως ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News