Το υπερπολυτελές τους διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη βγάζει προς πώληση η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Αν Χάθαγουεϊ και ο σύζυγός της Άνταμ Σάλμαν, με το διάσημο ζευγάρι να μας δίνει την ευκαιρία να δούμε το εσωτερικό της μέχρι πρότινος «φωλιάς» του στο «Μεγάλο Μήλο».

Το πολυτελές ρετιρέ της Αν Χάθαγουεϊ και του συζύγου της, που βρίσκεται στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, δίπλα στο Σέντραλ Παρκ βγαίνει προς πώληση από τον οίκο Sotheyby’s έναντι 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το σπίτι σταμάτησε πλέον να εξυπηρετεί το ζευγάρι μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, καθώς διαθέτει μόνο δύο υπνοδωμάτια.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της είχαν το διαμέρισμα σαν δεύτερη κατοικία, καθώς το κυρίως σπίτι τους βρίσκεται στην Καλιφόρνια.

Μια σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών μάς εισάγει στα άδυτα του υπέροχου αυτού διαμερίσματος.

Η Αν Χάθαγουεϊ και o σύζυγός της αγόρασαν το σπίτι το 2016. Το ανακαίνισαν με την βοήθεια της εταιρείας Gramercy Design, δίνοντας στην νεο- γεωργιανή του αρχιτεκτονική πιο μοντέρνες «πινελιές».

Πρόκειται για ένα σοφιστικέ διαμέρισμα, στο οποίο η προηγμένη τεχνολογία – όπως το κρυφό σύστημα ηχείων, ο κλιματισμός, τα θερμαινόμενα πατώματα και η τηλεόραση – είναι ενσωματωμένα έτσι ώστε να μην αλλοιώνουν την παραδοσιακή αισθητική.

Τα έπιπλα είναι μίνιμαλ, αλλά ιδιαίτερα και στην διακόσμηση περιλαμβάνονται κάποια συλλεκτικά vintage κομμάτια. Οι λευκοί τοίχοι και οι λεπτομέρειες στο χρώμα του ορείχαλκου κάνουν τους χώρους φωτεινούς.