Μπορεί ο κοροναϊός να έχει σκορπίσει τον φόβο και την ανησυχία στους περισσότερους από εμάς, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα υπήρχε μία ευχάριστη είδηση που μας έκανε να χαμογελάσουμε.

Ο λόγος για την γέννηση ενός υγιέστατου βρέφους με μητέρα θετική στον κοροναϊό.

Φωτογραφίες: www.tinasmess.gr

Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη περίπτωση στην Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Μάλιστα η είδηση πως το βρέφος δεν έχει το ιό έκανε τους περισσότερους να χαμογελάσουν με ανακούφιση.

Αυτή η ανακούφιση φαίνεται άλλωστε και στο πρόσωπο των μαχητών, των ανθρώπων με τις άσπρες και τις πράσινες στολές  που έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να πάνε όλα καλά κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Οι φωτογραφίες συγκινούν αλλά και δίνουν ελπίδα, καθώς όπως ανέφερε και στο tweet του ο Βασίλης Κικίλιας: «Μέσα στις δυσκολίες γεννήθηκε η ελπίδα. Γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου «Αττικόν» μετά τη γέννα του πρώτου παιδιού στη χώρα μας, από μητέρα θετική στον κορωνοϊό. Το μωρό είναι υγιέστατο».

Τέλος δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναδημοσίευσαν τις φωτογραφίες του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού πριν και μετά τη γέννα σχολιάζοντας πως αυτή είναι η πιο αισιόδοξη είδηση που έχουν ακούσει τις τελευταίες μέρες. Ίσως να έχουν δίκιο!!