Χολιγουντιανοί αστέρες τραγουδούν το τραγούδι «Imagine» και στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από ένα βίντεο.

Η Wonder Woman έκανε το θαύμα της.

«Η παραμονή στο σπίτι είναι η υπερδύναμη μου και η δική σας! Σας παρακαλώ όλους να φροντίζετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας και όλους μας. Δεν πρέπει να παίρνετε την κατάσταση αψήφιστα.

Όσο πιο νωρίς μένουμε όλοι στο σπίτι αποτρέπουμε τον εαυτό μας από την προσβολή από αυτό τον πολύ μεταδοτικό ιό.

Το συντομότερο θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις ζωές μας χωρίς να χάσουμε ζωές. Είμαστε όλοι ένα # WeAreAllOne», έγραψε η ηθοποιός  Γκαλ Γκαντότ και πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να της εκφράσουν την αγάπη τους.

Το viral βίντεο

Το τραγούδι ξεκινά με την Γκαντότ και τη σκυτάλη παίρνει ένα πλήθος διάσημων προσωπικοτήτων από το χώρο τους θεάματος (Κρίστεν Γουίγκ, Τζέιμι Ντόρναν, Τζέιμς Μάρσντεν, Σάρα Σίλβερμαν, Τζίμι Φάλον, Νάταλι Πόρτμαν, Ζόι Κράβιτς, Σία, Έιμι Άνταμς, Κρις Ο’ Ντάουν, Γουίλ Φέρελ, Μαρκ Ράφαλο, Νόρα Τζόουνς, Κάρα Ντελεβίν κ.ά).

Το βίντεο ξεκινά με την Γκαντότ να λέει ότι βρίσκεται στην έκτη μέρα καραντίνας και πως σε αυτό είμαστε όλοι μαζί και θα το ξεπεράσουμε μαζί. Επίσης εξηγεί ότι εμπνεύστηκε την ιδέα αυτή από το viral βίντεο ενός Ιταλού μουσικού ο οποίος έπαιζε το «Imagine» με την τρομπέτα του στο μπαλκόνι του σπιτιού του!

Δείτε το εδώ!